Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 915 článků.
2520_daniel_keller_skv_fbc_liberec_play_off.jpg

Daniel Keller: Vzpomínky z angažmá v SKV mi zůstanou celý život

Roční mise Daniela Kellera na Vinohradech se nachýlila ke konci. Švýcarský forvard se vrací do své mateřské země a bude oblékat dres St. Gallenu. Na rok strávený v klubu z Rieger arény ale bude vzpomínat jen v dobrém. A pozitivně na něj budou nahlížet také fanoušci, protože Keller přispěl týmu řadou důležitých branek a byl jedním z nejproduktivnějších hráčů celku.

2505_miroslav_purkrabek_jan_kapucian_skv_po_sezone.jpg

Trenéři Purkrábek a Kapucián: Před fanoušky smekáme klobouk

Trenérské duou Miroslav Purkrábek a Jan Kapucián má za sebou druhou sezonu. V obou dvou ročnících SKV postoupilo do play off. Na rozdíl od loňska ale tým neprošel do čtvrtfinále a svou pouť vyřazovací fází ukončil o kolo dříve. Mladí hráči ale před sebou mají zajímavou budoucnost. Na trenérech bude, aby mužstvo udrželi pohromadě. O tom i o skvělých fanoušcích byla řeč v rozsáhlém rozhovoru.

2497_ivan_pergler_3osmifinale_liberec_skv.jpg

Vinohrady se po porážce 3:7 loučí se sezonou

Sokolové nenavázali na loňský postup do čtvrtfinále play off, v letošním ročníku se loučí už v osmifinále. V rozhodujícím třetím utkání nedokázali zdolat Liberec a po prohře 3:7 končí. Čtyřmi góly a dvěma asistencemi zazářil domácí forvard Jakub Kopecký. Vinohradští se ani za nepříznivého stavu nevzdávali, na obrat to však nestačilo.

2496_Gartner_SKV_Liberec_play_off.JPG

Sokolové otočili druhý zápas s Libercem a vrací sérii na sever Čech!

Vinohradští to ještě nezabalili! Za stavu 1:0 na zápasy pro Liberec doma prohrávali už 1:3 po první třetině, ale nevzdali se, skóre otočili na svou stranu a nakonec vybojovali těsnou výhru 5:4. Série se tak k rozhodujícímu třetímu střetnutí vrátí zpátky na severočeskou půdu, kde se bude v sobotu hrát o postup do čtvrtfinále. Dvěma góly se o obrat přičinil Klavs Araks.

2492_Trojacek_SKV_Liberec.JPG

Před play off výhra nad Libercem

Sokolové zakončili základní část Livesport Superligy vítězstvím 9:6 nad Libercem. Zvládli tak generálku před osmifinále play off, které odehrají proti stejnému soupeři. Skvělým výkonem korunovaným hattrickem se blýskl Lukáš Trojáček. Předkolo play off startuje v úterý na severu Čech.

2489_keller_prochazka_hajek_skv_vitkovice.jpg

V posledním domácím duelu základní části generálka na play off s Libercem

Sokolové uzavřou základní část Livesport Superligy domácím utkáním s FBC Liberec. Se stejným soupeřem se pak Vinohradští utkají v nadcházejícím týdnu v předkole play off. Půjde tak o pikantní souboj týmů, které budou chtít navzájem ukázat svou sílu. Zápas 26. kola je na programu v sobotu od 17 hodin, tedy ve stejném čase jako všech šest zbývajících superligových soubojů.

2487_jiri_prochazka_boleslav_skv.jpg

Postup do play off navzdory vysoké porážce v Boleslavi

Sokolům se nevydařil zápas 25. kola Livesport Superligy na půdě Mladé Boleslavi. Přesto díky zaváhání Black Angels postupují do play off z desáté příčky. V předkole vyřazovací fáze se utkají s Libercem, který už má jisté sedmé místo. Se stejným soupeřem se Vinohradští utkají i v posledním kole základní části. Půjde tak o generálku na play off.

2485_ivan_pergler_skv_bohemians_tleskani.jpg

Ivan Pergler po podpisu nové smlouvy: Na Sokole je skvělá parta

Aktuálně nejlepší střelec vinohradského týmu prodloužil v SKV smlouvu. Ivan Pergler podepsal nový kontrakt a v Rieger aréně by měl působit minimálně do roku 2027. Jak zatím hodnotí své dosavadní působení ve žlutočerném dresu a jaké cíle si dává do budoucna?