Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 21 až 30 z celkem 915 článků.
2483_Mikulas_Futschik_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Brankář Mikuláš Futschik: Po závěrečném hvizdu mi spadl kámen ze srdce

Dvaadvaceti zákroky dopomohl brankář Mikuláš Futschik k důležité nedělní výhře nad Českou Lípou. Díky ní se sokolové zase o krůček přiblížili vytouženému cíli, tedy postupu do play off. Jak mladý brankář vnímal třetí třetinu, ve které míčky lítaly kolem jeho brankoviště, a co očekává od posledních dvou zápasů v základní části?

2482_Daniel_Gartner_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Veledůležitá výhra! Sokolové proti České Lípě udrželi těsný náskok

Sokolové to zvládli! V předposledním domácím utkání v základní části Livesport Superligy přetlačili Českou Lípu 5:4 a udělali výrazný krok směrem k play off. To ale zatím na sto procent jisté nemají. Vinohradští položili základ výhry v prvních dvou třetinách, po kterých vedli 4:0. Českolipští se pak vrátili do zápasu a závěr zdramatizovali, domácí si ovšem triumf vzít nenechali. Hattrickem se blýskl Daniel Gärtner.

2478_klavs_araks_skv_vitkovice.jpg

Florbalová neděle na Vinohradech. Sokolové budou bojovat s Lípou o play off

Základní část Livesport Superligy se chýlí ke konci a sokolové v neděli 18. února odehrají předposlední domácí utkání. V přímém souboji o místa zaručující předkolo play off vyzvou v Rieger aréně od 17 hodin Českou Lípu. Hoši budou potřebovat vaši podporu! A stejně tak Ladies, které mají svůj prvoligový zápas naplánovaný ve stejný den od 13:30. Přijďte do vinohradské sokolovny oba týmy SKV podpořit.

2481_valenta_junici_skv.jpg

Víkendové menu: Benfika uzavře sezonu, dorostenci na domácí půdě

Další nabitý víkend vyhlížejí vinohradské celky. V sobotu i v neděli se doma představí Ladies, pro ně to budou poslední domácí duely v základní části 1. ligy. Úplně poslední utkání v divizi B sehrají v sobotu večer hoši z Benfiky. A koho jiného si pozvat na závěr než vedoucí tým tabulky Říčany. Na domácí půdě se ve stejný den představí v rámci 1. koše 1. ligy dorostenci. Od 9 hodin vyzvou Boleslav a od 13:30 Náchod.

2480_tomas_gartner_daniel_gartner_skv_chodov.jpg

Bratři Gärtnerové: Musíme zamakat, abychom pozici v tabulce udrželi

I v aktuálním ročníku jsou bratři Gärtnerové hlavní útočnou silou Vinohrad. Daniel je v týmové produktivitě s 25 body druhý, Tomáš má o šest bodů méně a je čtvrtý. O víkendu se dvojčata vrhnou do další důležité superligové bitvy. Do Rieger arény dorazí Česká Lípa, tedy konkurent v boji o play off. Očekává se vyrovnaný duel.

2477_bohemians_skv_trojacek_puzman.jpg

Nepovedený výkon na půdě Bohemians vedl k vysoké prohře

Duel 23. kola Livesport Superligy na hřišti Bohemians se sokolům nevydařil. Po nadějné první třetině dostali svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka ve zbytku zápasu deset branek a bohužel žádnou nevstřelili. Tři kola před koncem zůstávají na desáté příčce nejvyšší soutěže, která zajišťuje postup do předkola play off. Ve zbývajících utkáních ale budou muset zabrat.

2475_Pardubice_SKV_enteria_arena.jpg

Vinohrady vedly v Pardubicích 6:4, nakonec ve školním utkání padly po nájezdech

Dvakrát v zápase vedli Vinohradští o dva góly, přesto nakonec z východu Čech odjíždějí pouze s jedním bodem. Domácí Pardubice totiž v rámci školního utkání ztrátu dohnali, v samostatných nájezdech byli úspěšnější a v dohrávce 20. kola Livesport Superligy zvítězili 7:6. Už v sobotu hráče SKV čeká další venkovní utkání, tentokrát na půdě Bohemians.

2473_Plihic_SKV_Pardubice.JPG

Ve čtvrtek school match v Pardubicích, v sobotu duel na půdě Bohemky

Základní část Livesport Superligy finišuje a sokolové se během tří dnů dvakrát představí na hřištích soupeřů. Nejprve ve čtvrtek dopoledne změří na východě Čech síly s Pardubicemi v rámci tzv. „school matche“ před zraky školáků. V sobotu pak zamíří na Jižní Město, kde se střetnou s Bohemians. Nadcházející zápasy mohou přiblížit SKV směrem k jistotě účasti v play off.

2472_ondrej_puzman_skv_vitkovice.jpg

Ondřej Pužman: Snažím se dělat vše pro to, abych splatil důvěru

V průběhu sezony začal nastupovat na centru prvního útoku a po svém boku má hbitá křídla Ivana Pergler a Ondřeje Plíhala. Ondřej Pužman přišel v létě 2023 na hostování z Mladé Boleslavi, ale rychle se zapracoval a teď dostal od trenérů jednu z důležitých rolí v mužstvu. Po čtyřech porážkách se on a jeho spoluhráči připravují na důležitý duel s Pardubicemi.

2469_zbynek_stuchlik_fbc_skv.jpg

Zápas chudý na góly rozhodla Ostrava ve třetí části

Sokolové se zatím jistotě účasti ve vyřazovací části nepřiblížili. Ve vyrovnaném utkání 22. kola Livesport Superligy na půdě Ostravy inkasovali rozhodující trefu čtyři a půl minuty před koncem a prohráli 1:2. Další pokus zajistit si místenku v play off budou mít 8. února, kdy se v rámci dopoledního „school matche“ představí na půdě Pardubic.