Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 341 až 350 z celkem 929 článků.
1896_karel_santora_posila.jpg

Posila do brankoviště! Z Chomutova přichází Karel Šantora

Vinohrady získaly pro nadcházející superligový ročník druhou posilu. Po útočníkovi Michalu Strachotovi rozšíří žlutočerné řady brankář Karel Šantora, který přichází z prvoligového Chomutova. Současní trenéři Michal Kotlas a David Bouša ho znají ze společného působení v Chodově.

1894_skrivanek_hartman_stuchlik_pardubice_2020.jpg

Superliga zná svůj jízdní řád!

Datum 18. 9. 2020 si zapište do kalendáře - právě v tento den totiž opět na domácí palubovku Rieger arény vyběhne SKV k superligovému zápasu a vyzve Ostravu. Ještě předtím se ve venkovním derby střetne se střešovickým Tatranem.

1891_petr_hanak_sparta_2019.jpg

Jan Hanák opouští vinohradský klub: Díky moc za skvělých pět let!

Pět sezon strávil florbalový univerzál Jan Hanák ve vinohradském klubu. V roce 2015 přišel ze Znojma, zažil s týmem sestup do 1. ligy, postup do superligy i historický první účast v superligovém play off. Nyní se stěhuje na sever Čech za další etapou svého života. Na nadcházejících řádcích se ohlédneme za stopou, kterou "Hanys" v Rieger aréně zanechal.

1889_michal_strachota_hurrican_karlovy_vary.jpg

Útočník Michal Strachota se stane novou posilou SKV!

Vinohrady pro nadcházející superligový ročník posílí kvalitní útočník. Michal Strachota je dvojnásobným mistrem České republiky s Chodovem, odkud se také zná se současnými trenéry Michalem Kotlasem a Davidem Boušou. Dále rychlý forvard působil také ve Future, ve Spartě a v Karlových Varech. V uplynulých dvou sezonách patřil k nejlepším hráčům 1. ligy.

1888_start_pripravy_2020_boys.jpg

Sokolové odstartovali přípravu na novou sezonu

S novým kondičním trenérem a s několika změnami v kádru načal mužský A tým letní přípravu na nadcházející superligový ročník. Sokoly i nadále povede trenérské duo Michal Kotlas - David Bouša, které se postaralo o historický klubový počin v podobě postupu do play off. A právě na fyzické připravenosti hráčů by trenéři rádi výrazně zapracovali.

1878_kotlas_bousa_ceska_lipa.jpg

Trenéři Kotlas a Bouša: Postup do play off je závazek do dalších let

11 výher, 31 nasbíraných bodů, osmé místo a premiérový postup do play off. Uplynulá superligová sezona se z pohledu SKV nedá hodnotit jinak než jako vydařená! V roli strůjců úspěchu byli Michal Kotlas a David Bouša, tedy bývalí hráči Chodova a držitelé dvou mistrovských titulů. Ve své první trenérské sezoně dovedli Sokol do vyřazovacích bojů a postarali se o velký klubový úspěch.

1873_svoboda_stuchlik_boleslav_ctvrtfinale.jpg

Jan Svoboda: Musíme mít v dalších zápasech organizovanou obranu

Za nepříznivého stavu 0:2 se čtvrtfinálová série superligového play off přesouvá do Prahy. Sokolové se v obou střetnutích s vítězem základní části Mladou Boleslaví drželi pouze v první třetině. Pak favorit zavelel k výhře a definitivně rozhodl. Jan Svoboda popsal, jak by se SKV chtělo prezentovat v nadcházejících duelech.

1868_florbal_mb_skv_ctvrtfinale_2020_rakos.jpg

Výsledkově nevydařená premiéra v play off. SKV v Boleslavi dvakrát prohrálo

Solidní první třetina, špatný zbytek zápasu. Takový průběh měly oba dva víkendové duely čtvrtfinálové série s Mladou Boleslaví. Sokolové se v úvodech utkání neprezentovali špatně a v neděli dokonce vedli po 20 minutách 3:2. Favorizovaní Středočeši pak ale naplno prokázali svou převahu a v obou případech zvítězili vysoko 13:3. Za stavu 2:0 pro Boleslav se série přesune do Prahy.

1865_jan_linhart_skv_tatran_2020.jpg

O víkendu začne čtvrtfinále play off! Sokolové se představí v Mladé Boleslavi

Historicky první zápasy v superligovém play off odehrají sokolové na hřišti vítěze základní části. Sobotní úvodní střetnutí v Mladé Boleslavi je na programu od 19 hodin, v neděli se bude hrát od 18 hodin. Tým trenérů Michala Kotlase a Davida Bouši jistě respektuje sílu svého oponenta, který letos zcela ovládl základní část nevjyšší soutěže, zároveň ale nepůjde do bitvy předem poražen.

1863_martin_skrivanek_vitkovice_2020.jpg

Play off? Totální euforie. Proti Boleslavi necháme na hřišti vše, říká Skřivánek

Sokolové v neděli vybojovali na hřišti České Lípy premiérový postup Vinohrad do superligového play off.  Třemi body se na rozhodujícím triumfu podílel útočník Martin Skřivánek. Ve všech třech případech šlo o spolupráci s Milanem Bínou. Co tahoun SKV řekl o spolupráci s "Bínisem" a jak se těší na čtvrtfinálovou sérii se suverénem letošní sezony Mladou Boleslaví?