Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 371 až 380 z celkem 929 článků.
1808_vnuk_mazak_skv_ostrava.jpg

Nevydařený zápas. Sokolové doma prohráli s Ostravou

Vinohradští nenazávali na týden staré domácí vítězství nad Spartou a v duelu 17. kola superligy prohráli s ostravským FBC vysoko 2:7. O jediné dvě branky SKV se v první třetině postaral obránce Marian Jelínek. Ostravané si klíčový náskok vytvořili během prostřední dvacetiminutovky a výhru už si ve zbytku utkání vzít nenechali.

1805_hartman_otrokovice_deti.jpg

Domácí duel s Ostravou doprovodí celoklubové focení

Ještě tři superligové zápasy sehrají sokolové do konce kalendářního roku 2019. Ten nejbližší je čeká v sobotu od 19:30, kdy v rámci 17. kola do Rieger arény přijede FBC Ostrava. Utkání bude spojeno s týmovým focením dalších kategorií SKV, a proto neváhejte dorazit přímo do hlediště!

1804_ondrej_stuchlik_kapitan_2019.jpg

Ondřej Stuchlík po výhře nad Spartou: Proti týmům z TOP 4 je každý bod super

Sokolové v pátek neuspěli na hřišti Otrokovic, kde ztratili nadějně rozehraný zápas, radost z vítězství si tak užili až v neděli, kdy dokázali v domácí Rieger aréně skolit silnou Spartu 5:4 v prodloužení. Kapitán a opora týmu Ondřej Stuchlík se po nedělním střetnutí rozpovídal o tom, jaké byly příčiny pátečního nezdaru nebo co dovedlo SKV k důležité výhře nad pražským rivalem.

1802_sokol_daruj_krev.jpg

Sokolové darovali krev

Včera dřeli Boys na krev proti Spartě, dnes dopoledne šli na krev znova. Tentokrát ale na Transfúzním oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

1801_milan_bina_sparta_praha.jpg

Ztrátu vedení v Otrokovicích sokolové napravili triumfem nad Spartou!

Už 3:0 vedli sokolové na hřišti Otrokovic v rámci 15. kola superligy. Jenže panteři byli ve zbytku pátečního utkání lepší a nakonec zvítězili 10:6. Body se Vinohradským podařilo vybojovat až v neděli. V derby se Spartou se vedení přelévalo ze strany na stranu, finiš ale patřil Sokolu. Výhru v prodloužení vystřelil Petr Hartman a SKV zvítězilo 5:4!

1799_petr_hartman_rasto_mazak_2019.jpg

Derby žlutá vs. rudá. Do Rieger arény přijede Sparta

Blíží se další víkendové dvojutkání Vinohradských v superlize. Sokolové se nejprve v pátek večer představí v rámci 15. kola základní části na hřišti otrokovických Panthers a v neděli na domácím hřišti přivítají pražského rivala Spartu. Nedělní duel je na programu od 18 hodin. Dorazte sokoly podpořit přímo do hlediště!

1797_ondrej_richtr_otrokovice.jpg

Ondřej Richtr: Přesun do Vinohrad jsem bral jako velkou příležitost

V létě obránce Ondřej Richtr po sedmi sezonách skončil na Kladně, kde byl jednou ze stěžejních postav. Ukončení angažmá u Kanonýrů přineslo příležitost zkusit štěstí jinde. A tak se důrazný obránce přesunul do Vinohrad. Nyní už je pevnou součástí základní sestavy.

1795_jan_linhart_chodov_2019.jpg

Sokolové Chodov nezaskočili

Vinohrady nestačily ve 14. kole superligy na Chodov a prohrály vysoko 2:10. O jediné dva góly SKV se postarali Lukáš Gregor a Petr Hartman. Favorit úvodní třetinu páteční předehrávky vyhrál 4:1, položil základ svého vítězství a v dalším průběhu střetnutí navyšoval skóre.

1793_petr_hartman_lanc_jelinek_boleslav.jpg

Páteční derby Vinohrady vs. Jižák! Sokol se v Rieger aréně utká s Chodovem

Čtvrtý domácí duel v řadě! Vinohradští pokračují v sérii zápasů v Rieger aréně. Tentokráte v pátek od 19:30 přivítají ve 14. kole superligy na domácím hřišti Florbal Chodov. Dvojnásobný mistr České republiky se drží na druhé příčce tabulky, a tak půjde pro svěřenci trenérů Michala Kotlase a Davida Bouši o velmi náročnou zkoušku. Přijďte sokoly podpořit přímo do hlediště.

1789_martin_skrivanek_liberec.jpg

Martin Skřivánek: Radost z vítězství v derby byla obrovská

Sokolové vybojovali z víkendového dvojutkání tři body. V pátek svěřenci trenérů Kotlase a Bouši otočili duel 12. kola s Black Angels a vyhráli 7:5. V neděli pak sokolové bohužel nestačili na vicemistra z Mladé Boleslavi a i přes solidní výkon padli ve 13. kole 1:7. Jedním z hlavních strůjců pátečního obratu v derby byl útočník Martin Skřivánek, který bezpochyby patří k hlavním lídrům Vinohrad.