Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 929 článků.
2492_Trojacek_SKV_Liberec.JPG

Před play off výhra nad Libercem

Sokolové zakončili základní část Livesport Superligy vítězstvím 9:6 nad Libercem. Zvládli tak generálku před osmifinále play off, které odehrají proti stejnému soupeři. Skvělým výkonem korunovaným hattrickem se blýskl Lukáš Trojáček. Předkolo play off startuje v úterý na severu Čech.

2489_keller_prochazka_hajek_skv_vitkovice.jpg

V posledním domácím duelu základní části generálka na play off s Libercem

Sokolové uzavřou základní část Livesport Superligy domácím utkáním s FBC Liberec. Se stejným soupeřem se pak Vinohradští utkají v nadcházejícím týdnu v předkole play off. Půjde tak o pikantní souboj týmů, které budou chtít navzájem ukázat svou sílu. Zápas 26. kola je na programu v sobotu od 17 hodin, tedy ve stejném čase jako všech šest zbývajících superligových soubojů.

2487_jiri_prochazka_boleslav_skv.jpg

Postup do play off navzdory vysoké porážce v Boleslavi

Sokolům se nevydařil zápas 25. kola Livesport Superligy na půdě Mladé Boleslavi. Přesto díky zaváhání Black Angels postupují do play off z desáté příčky. V předkole vyřazovací fáze se utkají s Libercem, který už má jisté sedmé místo. Se stejným soupeřem se Vinohradští utkají i v posledním kole základní části. Půjde tak o generálku na play off.

2485_ivan_pergler_skv_bohemians_tleskani.jpg

Ivan Pergler po podpisu nové smlouvy: Na Sokole je skvělá parta

Aktuálně nejlepší střelec vinohradského týmu prodloužil v SKV smlouvu. Ivan Pergler podepsal nový kontrakt a v Rieger aréně by měl působit minimálně do roku 2027. Jak zatím hodnotí své dosavadní působení ve žlutočerném dresu a jaké cíle si dává do budoucna?

2483_Mikulas_Futschik_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Brankář Mikuláš Futschik: Po závěrečném hvizdu mi spadl kámen ze srdce

Dvaadvaceti zákroky dopomohl brankář Mikuláš Futschik k důležité nedělní výhře nad Českou Lípou. Díky ní se sokolové zase o krůček přiblížili vytouženému cíli, tedy postupu do play off. Jak mladý brankář vnímal třetí třetinu, ve které míčky lítaly kolem jeho brankoviště, a co očekává od posledních dvou zápasů v základní části?

2482_Daniel_Gartner_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Veledůležitá výhra! Sokolové proti České Lípě udrželi těsný náskok

Sokolové to zvládli! V předposledním domácím utkání v základní části Livesport Superligy přetlačili Českou Lípu 5:4 a udělali výrazný krok směrem k play off. To ale zatím na sto procent jisté nemají. Vinohradští položili základ výhry v prvních dvou třetinách, po kterých vedli 4:0. Českolipští se pak vrátili do zápasu a závěr zdramatizovali, domácí si ovšem triumf vzít nenechali. Hattrickem se blýskl Daniel Gärtner.

2478_klavs_araks_skv_vitkovice.jpg

Florbalová neděle na Vinohradech. Sokolové budou bojovat s Lípou o play off

Základní část Livesport Superligy se chýlí ke konci a sokolové v neděli 18. února odehrají předposlední domácí utkání. V přímém souboji o místa zaručující předkolo play off vyzvou v Rieger aréně od 17 hodin Českou Lípu. Hoši budou potřebovat vaši podporu! A stejně tak Ladies, které mají svůj prvoligový zápas naplánovaný ve stejný den od 13:30. Přijďte do vinohradské sokolovny oba týmy SKV podpořit.

2481_valenta_junici_skv.jpg

Víkendové menu: Benfika uzavře sezonu, dorostenci na domácí půdě

Další nabitý víkend vyhlížejí vinohradské celky. V sobotu i v neděli se doma představí Ladies, pro ně to budou poslední domácí duely v základní části 1. ligy. Úplně poslední utkání v divizi B sehrají v sobotu večer hoši z Benfiky. A koho jiného si pozvat na závěr než vedoucí tým tabulky Říčany. Na domácí půdě se ve stejný den představí v rámci 1. koše 1. ligy dorostenci. Od 9 hodin vyzvou Boleslav a od 13:30 Náchod.

2480_tomas_gartner_daniel_gartner_skv_chodov.jpg

Bratři Gärtnerové: Musíme zamakat, abychom pozici v tabulce udrželi

I v aktuálním ročníku jsou bratři Gärtnerové hlavní útočnou silou Vinohrad. Daniel je v týmové produktivitě s 25 body druhý, Tomáš má o šest bodů méně a je čtvrtý. O víkendu se dvojčata vrhnou do další důležité superligové bitvy. Do Rieger arény dorazí Česká Lípa, tedy konkurent v boji o play off. Očekává se vyrovnaný duel.

2477_bohemians_skv_trojacek_puzman.jpg

Nepovedený výkon na půdě Bohemians vedl k vysoké prohře

Duel 23. kola Livesport Superligy na hřišti Bohemians se sokolům nevydařil. Po nadějné první třetině dostali svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka ve zbytku zápasu deset branek a bohužel žádnou nevstřelili. Tři kola před koncem zůstávají na desáté příčce nejvyšší soutěže, která zajišťuje postup do předkola play off. Ve zbývajících utkáních ale budou muset zabrat.