Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 401 až 410 z celkem 929 článků.
1737_otrokovice_2019_hartman.jpg

Zápas jsme si v závěru prohráli sami, mrzelo dvougólového střelce Hartmana

Petr Hartman a Jan Linhart zaznamenali v sobotním domácím duelu s otrokovickými Panthers po dvou gólech. Ani to však sokolům nestačilo na zisk premiérových bodů v novém superligovém ročníku. Vinohradští doma prohráli v rámci 2. kola superligy 5:7, ačkoliv se jim šest minut před koncem podařilo poprvé v utkání srovnat.

1735_skv_otrokovice_2019.jpg

Sokolové dotáhli ztrátu, přesto nakonec s Otrokovicemi padli

Sokolové postupně prohrávali v utkání 2. kola superligy s Otrokovicemi 1:3, 2:4 a 3:5, dvougólovou ztrátu přesto dokázali v závěru dotáhnout. Na další dvě trefy hostujících panterů už však odpověď nenašli a v prvním domácím duelu nové sezony prohráli 5:7.

1728_ondrej_stuchlik_czech_open_2019.jpg

Ondřej Stuchlík: Individuální kvalitu musíme přetavit do týmového výkonu

Od 7. utkání série 1. kola play down se toho událo hodně. Michala Pazderu na lavičce nahradilo duo Michal Kotlas & David Bouša. Přišla také trojice zkušených hráčů, někteří hráči se naopak v průběhu přípravy s týmem rozloučili. Kapitán však zůstal stejný. I letos povede sokoly Ondřej Stuchlík. K prvnímu duelu nastoupí Vinohrady ve čtvrtek na hřišti Mladé Boleslavi.

1719_boys_czech_open_2019.jpg

Pohárovou skupinu uzavřou sokolové domácím duelem s Chodovem

Vinohradské hráče čeká už třetí zápas ve vrcholové části Poháru Českého florbalu. Tentokráte se svěřenci trenérů Kotlase a Bouši utkají s Chodovem. Domácím zápas je na programu ve středu od 19:30 v Rieger aréně. Dorazte sokoly podpořit přímo do hlediště.

1717_ondrej_richtr_czech_open_2019.jpg

SKV posílili obránce Ondřej Richtr a útočník Milan Bína

Vinohrady vstoupí do nové sezony s posilami v kádru. Řady superligového týmu vyztužili obránce Ondřej Richtr a útočník Milan Bína. První jmenovaný přichází do SKV z Kladna, Bína se do Riegrových sadů vrací po třech letech strávených v pražské Spartě.