Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 421 až 430 z celkem 929 článků.
1651_vinohrady_znojmo_playdown_7_zapas.jpg

Superliga na Vinohradech i v příští sezoně! Sokolové porazili Znojmo 3:1

Tipsport Superliga se bude hrát v Rieger aréně i v nadcházejícím ročníku. Rozhodl o tom dnešní sedmý zápas série 1. kola play down, ve kterém Vinohradští vyzráli na Znojmo 3:1. Vítěznou trefu zapsal šest minut před koncem Martin Skřivánek. Sokolové tak ovládli těžkou a náročnou sérii 4:3 na zápasy a mohou se těšit ze setrvání v elitní soutěži.

1650_skv_boys_playdown_2019.jpg

Sobota ve znamení rozhodujícího duelu. Sokolové na "Jedenáctce" přivítají Znojmo

V šestém zápase 1. kola play down sokolové záchranu v Tipsport Superlize nevybojovali. Na konci druhé části Znojmo otočilo duel ve svůj prospěch a nakonec zvítězilo 6:4. Stav série je tak vyrovnaný 3:3. Rozhodující sedmé střetnutí se uskuteční v sobotu od 17 hodin. Dějištěm bude místo obsazené Rieger arény hala Jedenáctka na Chodově.

1648_vnuk_znojmo_playdown_2019.jpg

Sokolové na domácí výhru ve Znojmě nenavázali, rozhodne sobotní sedmý zápas

První mečbol florbalisté Vinohrad v 1. kole play down nevyužili. Na hřišti Znojma sice vedli na konci druhé třetiny 2:1, jenže pak inkasovali třikrát během šesti vteřin a o nadějné skóre přišli. Domácí nakonec šestý duel série ovládli 6:4. O tom, kdo se v Tipsport Superlize zachrání a kdo bude muset bojovat o udržení ve 2. kole, rozhodne sobotní zápas. Ten se uskuteční od 17 hodin v hale Jedenáctka.

1641_lukas_gregor_znojmo_2019.jpg

Lukáš Gregor: V úterý to bude boj o každý metr!

V sobotním zápase vstřelil útočník Lukáš Gregor do sítě Znojma dva góly a velkou měrou se tak podílel na druhém vítězství sokolů v 1. kole play down. Vinohradští sobotní duel ovládli těsně 5:4 a na jeden den se v sérii ujali vedení. Znojmo však v neděli předvedlo dobrý výkon a po výhře 8:2 srovnalo krok. Páté utkání se uskuteční v úterý od 19:30.

1635_petr_hartman_ceska_lipa.jpg

Ze soboty jsme se ponaučili, hodnotí úvodní duely play down střelec Hartman

Ačkoliv sokolové v sobotu třikrát nad Znojmem vedli, nakonec ze zápasu odešli poražení. Sérii 1. kola play down tak načali neúspěchem. V neděli přišla adekvátní odpověď. Vinohradští nasázeli Moravanům 11 branek a činil se hlavne útočník Petr Hartman, který se prosadil čtyřikrát. Právě on se ohlédl za prvními dvěma duely v boji o udržení v Tipsport Superlize.