Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 431 až 440 z celkem 929 článků.
1634_harnesk_stuchlik_znojmo.jpg

Se Znojmem po úvodním víkendu 1:1. Po porážce v prodloužení přišla kanonáda

Sokolové v sobotu neodstartovali 1. kolo play down úspěšně. Nad Znojmem sice vedli v průběhu utkání 2:1 a 3:2, nakonec si však nechali dát vyrovnávací branku a po 12 vteřinách prodloužení rozhodl o výhře hostů Žižka. Nedělní reakce na nepovedený výsledek se vydařila. Vinohradští zasadili Znojmu v gólově bohatém utkání 11 zásahů a na Moravu se tak série přesouvá za vyrovnaného stavu 1:1.

1631_michal_pazdera_hartys.jpg

Kouč Michal Pazdera: Každého z týmu teď zajímá, co můžeme udělat pro udržení!

Naděje na to, že sezona skončí už po základní části, byla pro sokoly velká. Ovšem nevyšlo to, a tak se teď tým trenéra Michala Pazdery chystá na úvodní dva duely 1. kola play down proti Znojmu. V rozhovoru pro náš web se vinohradský kouč rozpovídal o juniorech v kádru, o tom, kde bere inspiraci pro svou trenérskou praxi, nebo o tom, jak vnímá příchod dvou útočníků Jana Svobody a Lukáše Gregora.

1628_lineup_2019_boys.jpg

Boj o záchranu začíná! Sokoly čekají první dvě partie se Znojmem

Po dvou týdnech od konce základní části je tu play down, tedy boj o udržení v Tipsort Superlize. Vinohradští se v 1. kole utkají se Znojmem a sérii hranou na čtyři vítězná utkání načnou doma v Rieger aréně. V sobotu se bude hrát od 17:30, v neděli od 18 hodin. Přijďte sokoly v důležitých duelech podpořit.

1625_ladies_texas_2018.jpg

Obrat z 0:2 na 3:2. Ladies na závěr základní části porazily Turnov

Již jisté vítězky základní části si v posledním kole 1. ligy připsaly další tříbodový zisk. Na hřišti Turnova se však výhra rodila hodně složitě. Hráčky domácího celku vedly ve 23. minutě 2:0 a Ladies se poprvé gólově prosadily až na konci druhé části. Díky třem brankám však nakonec duel otočily ve svůj prospěch a připsaly si 20. výhru v sezoně!

1621_skv_bohemians_2019.jpg

Drama se špatným koncem. Sokol prohrál s Bohemians 7:8 a musí do play down

Závěrečný zápas základní části se Vinohradským výsledkově nevydařil. Sokolové prohráli doma s Bohemians 7:8, ačkoliv se jim dvakrát v utkání povedlo stáhnout třígólovou ztrátu. Vítěznou branku vstřelili klokani necelé dvě minuty před koncem. Vinohrady se tak kvůli vítězství České Lípy v Brně sesunuly na 11. příčku a superligovou příslušnost budou muset hájit v play down, kde se střetnou se Znojmem.

1615_skv_pardubice_vnuk_2019.jpg

Derby sokolů pro Vinohrady! SKV zdolalo Pardubice a je na 10. místě tabulky

Důležitý zápas 25. kola Tipsport Superligy Vinohrady úspěšné zvládly. Pardubický Sokol porazily 5:1, posunuly se na 10. příčku o bod před Českou Lípu a situaci mají před závěrečným kolem ve svých rukou. Zisk 10. místa po základní části by přitom znamenal jistotu udržení v nejvyšší soutěži. Dvěma góly se na kýžené výhře podílel útočník Jan Svoboda.

1612_pardubice_skv_2018.jpg

Nedělní večer bude patřit derby Sokolů. Do Rieger arény přijedou Pardubice

Duel 25. kola Tipsport Superligy obstará v neděli od 17 hodin duel Vinohrad s pardubickým Sokolem. Oba týmy se na půdě Rieger aréně střetnou v nejvyšší soutěži po třech letech. Naposledy se setkaly v 1. kole play down v sezoně 2015/2016. Oběma celkům půjde o hodně, ve hře je šance na zisk 10. příčky znamenající záchranu.

1610_Meri_Jelinek.jpg

Marian Jelínek: Musíme mít vůli vyhrát a obětovat se pro tým

První třetina v Liberci Marianu Jelínkovi i celému SKV vyšla. Obránce Vinohrad zaznamenal dva body a sokolové vedli po 20 minutách 3:0. Jenže pak se domácí nadechli k obratu a nakonec slavili v pondělním televizním utkání vítězství 6:5. Vysoký zadák už vyhlíží poslední dva duely základní části, které rozhodnou o dalším osudu sokolů.