Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 71 až 80 z celkem 929 článků.
2415_Daniel_Gartner_SKV_Pardubice.JPG

Ve 3. třetině jsme setřásli nervozitu, shodli se kouč Kapucián a Daniel Gärtner

Rozuzlení sokolského derby mezi Vinohrady a Pardubicemi přišlo až ve třetí třetině. Tu domácí sokolové ovládli 4:2 a v konečném zúčtování porazili Východočechy 6:3. Čtyřmi body se o to přičinil výborným výkonem Daniel Gärtner. Australský útočník i trenér Kapucián se po zápase shodli na tom, že hra nebyla ideální, ale zisk tří bodů je velmi důležitý.

2414_SKV_Pardubice_derby_sokolu.JPG

Pátá výhra v sezoně! Vinohrady ovládly sokolské derby

Vinohradští se i nadále drží v horní polovině tabulky Livesport Superligy. V osmém kole vybojovali už svou pátou výhru v sezoně, když v sokolském derby porazili Pardubice 6:3. Hattrickem a asistencí se na tom podílel výborně hrající Daniel Gärtner.

2411_zbynek_stuchlik_skv_butchis.jpg

Sokolské derby je tady! Vinohrady v neděli vyzvou Pardubice

Před vinohradskými florbalisty leží další důležitá výzva. A to potvrdit výhru ze hřiště Chodova a uspět v sokolském derby. Do Rieger arény totiž v neděli dorazí Pardubice. Ty se nacházejí na dvanácté příčce tabulky. Po základní hrací době Vinohrady s tímto soupeřem prohrály naposledy před více jak rokem a půl. Nedělní střetnutí je na programu od 17 hodin.

2410_ivan_pergler_florbal_chodov_skv2.jpg

K výhře nad Chodovem nás dovedl týmový výkon, byl spokojený Ivan Pergler

Na konci první části obdržel přihrávku od Zbyňka Stuchlíka, zamířil a mohl se radovat z vyrovnání. Bývalý hráč Chodova Ivan Pergler právě v souboji se svým předchozím klubem zavelel k obratu a sokolové nakonec po skvělém výkonu vyhráli na půdě dosud neporaženého celku 5:3. K cenné výhře je posunula týmovost, dobrá práce v obraně a efektivita v zakončení. Teď se Vinohradští chystají na Pardubice.

2406_matej_horak_skv_butchis.jpg

Tolik neproměněných šancí si nemůžeme dovolit, ví Matěj Horák

V domácím derby se Spartou smazal Matěj Horák nulu v kolonce vstřelených branek, když po nádherném pasu od Jana Procházky propálil brankáře Martina Beneše. Sokolové ale na pražského soka nestačili a prohráli 2:6. Jedním z hlavních důvodů neúspěchu bylo velké množství neproměněných šancí.

2405_Trojacek_SKV_Sparta.JPG

Vinohrady na Spartu nestačily a prohrály 2:6

Sokolové nenavázali na předchozí tři vítězství a doma se Spartou padli 2:6. Duel 6. kola Livesport Superligy se od začátku pro Vinohradské nevyvíjel dobře a po čtyřiceti minutách prohrávali 0:4. Až ve třetí části se jim povedlo skórovat, na zvrat to ale nestačilo. Další superligový zápas sehraje SKV o víkendu na hřišti Chodova.

2402_plihic_skv_butchis.jpg

Sokoly čeká další domácí derby, tentokrát se Spartou

I ve druhém domácím střetnutí v aktuální sezoně Livesport Superligy se Vinohradští střetnou s pražským soupeřem. Tentokráte do Rieger arény dorazí v neděli večer Sparta. Sokolové budou chtít prodloužit sérii zápasů, ve kterých bodovali. Ta nyní činí čtyři utkání.

2401_Futschik_SKV_Butchis.JPG

Mikuláš Futschik po dvou výhrách: Snažím se využít šanci

Brankářský tým SKV v létě posílil Mikuláš Futschik. Mladý brankář přišel z Liberce poprat se o místo v brance společně s kolegy Alešem Křepelkou a Jiřím Trojanem. Jeho dosavadní působení ve Vinohradech je zatím úspěšné. K remíze na Tatranu teď přidal dvě cenná vítězství proti pražským celkům.