Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 91 až 100 z celkem 969 článků.
2352_mlzi_turnaj_barrandov_radost.jpg

Víkendové menu: Nabitý program dorostenek, v akci i mladší žáci a žákyně

Náročný víkend čeká dorostenky. Ty nejprve v pátek večer v dohrávce vyzvou Prague Tigers Nehvizdy na jejich půdě. V sobotu dopoledne se pak na stejném místě utkají s Novým Strašecím a se Slavií Plzeň. Kromě toho budou o víkendu ve hře mladší žáci, mladší žákyně a předposlední turnaj odehrají muži D.

2349_cecko_posledni_turnaj.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko zapsalo dvě výhry a udrželo 4. příčku v regionální lize!

Muži C potřebovali k jistotě udržení čtvrtého místa v regionální lize získat šest bodů a navíc doufat v drobné zaváhání Future. Obě podmínky byly o víkendu splněný. Céčko zapsalo dvě jednoznačné výhry 9:5 a 9:1, předvedlo kvalitní výkony a díky nedělní ztrátě Future mohou po loňském zisku třetí pozice zaknihovat další solidní umístění v nejvyšší regionální lize!

2347_Ondrejcik_muziB_C.JPG

Víkendové menu: Muži C budou hájit čtvrté místo

Poslední turnaj v sezoně čeká v rámci regionální ligy muže C. Ti se v Průhonicích utkají s béčkem Tatranu a s béčkem Wizardů. Jejich cílem bude uhájit pěknou čtvrtou příčku před klubkem pronásledovatelů. Ve hře budou o víkendu také ženy B, dorostenky, dorostenci B, mladší žáci, mladší žákyně a přípravka! Všem týmům držíme palce.

2346_strzi_radlice_tymove_pokrik.jpg

Víkendové menu: Starší žáci ve třetím koši

Starší žáky čeká další turnaj ve 3. výkonnostním koši. V neděli se v Mělníku utkají se Spartou a s Kutnou Horou. Vedle áčka stržů bude ve hře o víkendu také béčko a své zápasy odehrají rovněž starší žákyně, elévové a elévky. Dorostenky se v sobotu odpoledne utkají s Wizards na jejich půdě v Průhonicích.

2344_dorostenci_playoff_pokrik.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostence vyřadil v play off Havířov

Vedle obou A týmů ukončili svou pouť vyřazovací fází také dorostenci. Ti nestačili ve dvou zápasech na SFK Havířov a se sezonou se loučí ve 2. kole play off. Zatímco v prvním duelu na domácí půdě svedli se soupeřem z východu republiky vyrovnanou bitvu, ve druhém střetnutí v Havířově prohráli jednoznačně 2:8. Jednu výhru po nájezdech a jednu prohru po nájezdech uhráli muži C, kteří tak udělali další krok k udržení 4. příčky v regionální lize.

2340_prochazka_sindelar_skv_tatran.jpg

Nabitý play off víkend v Rieger aréně: Boys proti Tatranu, Ladies proti Tigers

Máme před sebou hodně nabitý víkend! Vinohrady se totiž pokusí v Rieger aréně prodloužit sérii proti vítězi základní části Livesport Superligy. V sobotu večer před kamerami ČT a v neděli podvečer budou hostit Tatran Střešovice. Série se na Prahu 2 přesouvá za stavu 2:0 pro Střešovické. V neděli se po zápase mužů představí na domácí půdě také Ladies. Ve druhém střetnutí čtvrtfinálové série 1. ligy žen přivítají Prague Tigers Nehvizdy.

2341_dorost_strzi_radlice.jpg

Víkendové menu: Dorost jde do boje s Havířovem!

Po postupu přes Karlovy Vary si dorostenci SKV vybojovali účast ve 2. kole, ve kterém se střetnou s SFK Havířov. V sobotu se bude hrát v Kobylisích, v neděli pak sokolové odcestují na východ republiky, kde se uskuteční odveta. Hájit čtvrtou příčku v regionální lize budou muži C. Ty se utkají s céčkem Panthers a následně vyzvou Spartu B.

2339_dorostenci_play_off.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci vyřadili Karlovy Vary a čeká je Havířov!

Dorostenci SKV si vedli v úvodním kole play off výtečně a po výhrách 4:2 a 7:6 postoupili mezi 32 nejlepších celků 1. ligy. Ve 2. kole vyřazovací fáze narazí na SFK Havířov. Hrát se bude už o nadcházejícím víkendu. Skvěle se o víkendu dařilo také přípravce, která ovládla všechny čtyři zápasy a potažmo i celý turnaj. Výsledkově to naopak nevyšlo starším žákyním.

2335_jirku_strzi_radlice.jpg

Víkendové menu: Dorostenci jdou do play off proti Karlovým Varům

Kromě A týmů, které budou o víkendu hrát své zápasy v rámci play off, vstoupí do vyřazovací fáze také dorostenci, kteří se v 1. kole utkají s Karlovými Vary. V sobotu se bude hrát na Vinohradech, v neděli sokolové zamíří na západ republiky. Kromě dorostenců se budou o dobré výsledky prát také starší žákyně (doma v Rieger aréně) a přípravka (v Letňanech).