Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 101 až 110 z celkem 969 článků.
2332_strzi_turnaj_radlice_7.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky vyřadil Chodov, starší žáci udrželi 2. koš

Juniorky si po postupu přes Spartu zahrály osmifinále v play off, ve kterém narazily na velkého favorita celé soutěže. Celá série se nesla v duchu papírových předpokladů a Chodov zapsal dvě vysoká vítězství. Svěřenkyně Šimona Krále tak mají po sezoně, která byla premiérová v nejvyšší soutěži. Ve druhém koši nastoupili o víkendu starší žáci a díky triumfu v závěrečném utkání se Startem zůstanou i nadále mezi 12 nejlepšími celky regionu.

2329_strzi_radlice_placani.jpg

Víkendové menu: Juniorky proti Chodovu, ve hře oba týmy starších žáků

Juniorky si po postupu přes Spartu zahrají proti jednomu z elitních týmů 1. ligy. V osmifinále play off totiž vyzvou Chodov, druhý celek základní části. Svěřenkyně Šimona Krále budou v sérii hrané na dvě vítězná utkání čelit kvalitnímu sokovi nejprve v sobotu na jeho půdě, v neděli odpoledne se pak zápas přesune do Rieger arény. Ve hře budou o víkendu také oba týmy starší žáků, mladší žákyně a elévové.

2328_juniorky_play_off_sparta.jpg

Shrnutí týdne: Juniorky přetlačily Spartu a jdou dál! Junioři končí

Bylo to drama až do poslední minuty, nakonec to však juniorky SKV zvládly. V rozhodujícím třetím střetnutí přetlačily v derby pražskou Spartu 3:2, když vítěznou trefu vsítila minutu před koncem Běla Novotná. Juniorky v osmifinále play off narazí na Chodov. Sezona už naopak skončila juniorům. Ti v úvodní fázi vyřazovací části nestačili na brněnské Gullivers.

2322_juniori_prague_games_2021_jilek.jpg

Víkendové menu: Junioři se v play off střetnou s Gullivers Brno

Junioři zvládli závěr základní části 1. ligy a vybojovali si místenku v play off. V něm o víkendu naskočí proti brněnským Gullivers. První střet se odehraje v sobotu na hřišti soupeře, v neděli se pak série přesune do Prahy, konkrétně do haly ZŠ Campanus. Poslední dva zápasy v dlouhodobé fázi soutěže čekají Ladies. Ženské áčko se v sobotu na Vinohradech představí proti Týnu a v neděli dopoledne vyzve Soběslav, rovněž v hale ZŠ Campanus.

2321_benfika_mistrem_divize.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika mistrem divize A! Junioři míří do play off!

Tři radostné zprávy přinesly víkendové výsledky vinohradských týmů. Benfika zvládla ošemetný zápas na půdě Děčína a po výhře 11:8 ovládla tabulku divize A. Úspěšně zakončili základní část také junioři, kteří z víkendového dvojutkání s Wizards vytěžili čtyři body a mohou se těšit na boje ve vyřazovací fázi. Plný počet bodů braly ze svých zápasů Ladies!

2318_Luky_Chvatal_Benfika_Decin.JPG

Víkendové menu: Benfika o vítězství v divizi, junioři o play off

Mužské béčko v neděli uzavře svou sezonu. A jestliže svěřenci hrajícího kouče Viktora Vondry chtějí, aby to byla sezona velmi úspěšná, musejí v Novém Boru s Děčínem vyhrát. V takovém případě uhájí před pronásledovateli první příčku a ovládnou tabulku divize A. Poslední dva zápasy v základní části mají před sebou junioři. Ti se budou snažit udržet šestou příčku, aby postoupili do play off. Na domácí půdě se tentokrát v sobotu představí přípravk

2316_Benfika_Decin_Zanisko.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika krok od první příčky, důležitá výhra pro juniory

Už jen jeden zápas čeká Benfiku v rámci letošní sezony. Svěřenci hrajícího kouče Viktora Vondry zažili šestibodový víkend, když nejprve v pátek v dohrávce porazili Slaný 5:3 a následně deklasovali Českou Lípu vysoko 22:5. V tabulce tak zůstávají na první příčce, kterou budou v posledním kole hájit před svými pronásledovateli. Důležité tři body vybojovali junioři.

2313_Benfika_umelecke_foto.JPG

Víkendové menu: Benfika dvakrát doma o čelo tabulky!

Mužské béčko už v letošním ročníku divize čekají pouze tři zápasy. Vinohradští jsou blízko velkému úspěchu. Pokud totiž uspějí ve všech třech případech, ovládnou tabulku divize A. V pátek večer na domácí půdě přivítají tým ze Slaného a v neděli Českou Lípou. V Rieger aréně se představí také junioři, kteří stále usilují o postup od play off 1. ligy. A duelů na domácím hřišti se dočkají také juniorky, starší žákyně a elévové.

2311_Viki_Vondra_becko.JPG

Shrnutí víkendu: Mužské céčko bralo na domácí půdě šest bodů!

Céčko o víkendu zaválelo! Martin Zima a spol. nejprve otočili utkání s Futurem a vyhráli 7:4. Ve druhém zápase pak porazili oslabené Kobylisy i přes rozpačitý průběh 6:3. Celtics zapsali důležitých šest bodů do tabulky a posunuli se na skvělou čtvrtou příčku regionální ligy. To ženskému áčku a mužské Benfice se bohužel tolik nevedlo.

2310_snopova_ladies_sparta.jpg

Víkendové menu: Ženy v Plzni, Benfika v Kadani

Důležitý zápas o nadcházejícím víkendu čeká Ladies. Ty se na západě Čech střetnou se Slavií Plzeň, tedy pátým týmem tabulky. A důležitý výjezd očekává také Benfika. Sokolové se totiž představí na hřišti Kadaně, která bude houževnatým sokem a navíc ji na domácí půdě vždy žene početné publikum. Doma na Vinohradech se představí další rezervní týmy - v sobotu déčko, v neděli céčko.