Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 131 až 140 z celkem 970 článků.
2252_ladies_dlouha_reischlova_ilustracni.jpg

Víkendové menu: Ladies se chystají na dva zajímavé domácí duely!

V sobotu 1. liga, v pondělí Pohár Českého florbalu. Ladies vyhlížejí dva atraktivní duely. Oba dva se přitom uskuteční v domácí Rieger aréně. V rámci 9. kola 1. ligy žen vinohradské ženy doma přivítají Slavii Plzeň. V pondělí pak poměří síly s extraligovými Panthers Praha. Na oba zápasy jsou srdečně zváni všichni diváci a fanoušci!

2246_juniori_chomutov_prosinec.jpg

Víkendové menu: Junioři míří na Moravu, juniorky a dorostenci se představí doma

Juniory čekají o víkend zápasy na Moravě. V sobotu se představí v Olomouci a v neděli v Horní Suché, kde se střetnou s Havířovem. To juniorky a dorostenci budou hrát v domácím prostředí. Naopak na západ republiky míří mužské béčko. Benfika ve Františkových lázních vyzve Sokolov. Všem vinohradským týmům držíme palce!

2241_skv_otrokovice_maca_pergler_nastup.jpg

Víkendové menu: Superligové derby na Jižním Městě

V rámci 7. kola Livesport Superligy se sokolové představí na hřišti Chodova. Celek z Jižního Města se po rozpačitém úvodu sezony zlepšil a z posledních tří zápasů odešel vítězně. V tabulce tak má o tři body více než Vinohradští. Utkání je na programu v sobotu od 16:30. Na domácí půdě se o víkendu představí v sobotu junioři a v neděli Benfika s béčkem starších žáků.

2242_Radovan_Vnuk_Benfika_zapas.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika deklasovala Slaný, céčko má první výhru

Povedeným výkonem se na hřišti Slaného preznetovalo mužské béčko. To uštědřilo domácím debakl 14:4 a zaznamenalo třetí výhru v sezoně. První triumf v novém ročníku zapsali sokolové z céčka. Ti vedli nad Spartou B už 4:1, jenže pak přišli o nadějný náskok a duel dospěl až do nájezdů. V nich se byli Vinohradští lepší a uzmuli pro sebe bonusový bod navíc. Jednu výhru o víkendu vybojovali také junioři a dorostenci.

2237_Benfika_Rakos.JPG

Víkendové menu: Benfika míří do Stochova k duelu se Slaným

Mužské béčko se v páteční předehrávce 5. kola divize A střetne s Barracudas Slaný ve Stochově. Radovan Vnuk a spol. by rádi odčinili poslední dva zápasy, které se sokolům výsledkově nevydařili. Ve hře budou o víkendu také junioři, kteří v rámci 1. ligy vyzvou nejprve Hattrick Brno a v neděli poměří síly se Zlínem. O ligové body se utkají i juniorky. Všem vinohradským celkům držíme palce!

2236_mladsi_zakyne_prvni_turnaj.jpg

Shrnutí víkendu: Mladší žákyně odstartovaly sezonu parádně!

Mladším žákyním vyšel start nového ročníku na jedničku. Holky pod vedením koučů Nguyena a Sigla porazily všechny tři své soupeře s úctyhodným skóre 53:5 a pro příští turnaj postoupily do vyššího koše. Podobně dobře se vedlo také áčku starších žáků. Ti dramatické finále zvrátili na svou stranu v nájezdech. Bohužel druhou prohru v řadě musela skousnout Benfika, která doma v derby padla s Kobylisy i přes závěrečný tlak 4:6.

2233_ladies_ceska_lipa_lineup.jpg

Víkendové menu: Ladies se v derby střetnou s Prague Tigers!

Tři zápasy, tři vítězství. Ženské áčko Vinohrad vstoupilo do nového ročníku 1. ligy skvěle a má na svém kontě plný počet devíti bodů. Bodové konto se svěřenkyně trenérů Kovače a Skály pokusí rozšířit v derby s Prague Tigers, které však disponují stejnou bilancí. Ladies půjdou do zápasu povzbuzeny postupem v poháru.

2231_ladies_pohar_plzen.jpg

Dva postupy v poháru! Sokolové otočili duel v Kadani, Ladies vezou výhru z Plzně

Sváteční den se z pohledu SKV výsledkově vydařil! Mužský tým poskládaný převážně z juniorů nebo dalších mladých hráčů otočil zápas v Kadani a nakonec po výhře 6:5 postupuje do 5. kola pohárového play off. Zadařilo se také Ladies. Svěřenkyně koučů Kovače a Skály zvítězily v Plzni 4:3 a v osmifinále si zahrají s extraligovými Panthers.

2232_Janek_Benfika_rozhodci.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika prohrála v Kralupech, junioři i podruhé zdolali Lípu

První porážku v novém ročníku divize zapsala Benfika. Mužskému béčku utekla úvodní třetina zápasu v Kralupech a i přes zlepšený výkon ve zbytku utkání Nigrin a spol. na body nedosáhli. Výsledkově se nedařilo ani céčku. Junioři dokázali navázat na domácí výhru nad Českou Lípou a nad stejným soupeřem dokázali zvítězit i na jeho hřišti, tentokrát vysoko 13:3.