Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 141 až 150 z celkem 970 článků.
2228_ladies_ceska_lipa_placani.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies ovládly souboj s rivalem, junioři berou první výhru

Ladies se i nadále vezou na vítězné vlně! Po zlatu z Czech Open zvládly výsledkově také úvodní tři zápasy 1. ligy žen a vévodí tabulce. Poslední triumf byl o to cennější, že k němu došlo v duelu s pražkou Spartou. První vítězství v kvalifikaci o CE ligu zaznamenali junioři, kteří zdolali Českou Lípu 9:2. Naopak juniorky se stejným sokem na body těsně nedosáhly.

2224_ladies_ceska_lipa_nastup.jpg

Víkendové menu: Junioři se utkají s Českou Lípu, Ladies čeká derby se Spartou

Ženský A tým odehraje třetí duel v nové sezoně. Tentokráte Ladies zamíří na Barrandov, kde se v pražském derby utkají se Spartou. Té mají co vracet. Právě sparťanky totiž vyřadily SKV v posledním play off 1. ligy žen. Speciální bude zápas zejména pro trenéry Jana Skálu a Františka Kovače, kteří do Vinohrad přišli ze Sparty. V kvalifikaci o CE ligu budou pokračovat junioři.

2222_ladies_ceska_lipa.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies začaly suverénně, výhru slaví také Benfika

Dvě vysoké výhry zaznamenaly o víkendu Ladies a do nového ročníku 1. ligy tak vstoupily ziskem šesti bodů. V sobotu svěřenkyně nových koučů Jana Skály a Františka Kovače zdolaly Ústí 8:3 a v neděli si smlsly na České Lípě 11:3. Dobře do nového ročníku vkročilo také mužské béčko, které po dobrém výkonu ve druhé a třetí třetině porazilo Děčín 7:1. Ostatním vinohradským celkům se výsledkově tolik nedařilo.

2220_ladies_finale_czech_open.jpg

Víkendové menu: Junioři vstupují do kvalifikace, Ladies začnou doma

Vinohradské týmy o nadcházejícím týmu načnou novou sezonu 2022/23. V sobotu se na domácí půdě představí postupně juniorky, junioři a Ladies. Ty načnou sezonu duelem s Ústím. Juniory čeká kvalifikace o KB ligu, v sobotu vyzvou doma Bohemians a v neděli dopoledne zamíří do Liberce. Do nového ročníku vlétnou také muži C. Ti se představí v sobotu v Kobylisích. Všem týmům SKV přejeme v sezoně mnoho zdaru!

2211_ladies_czech_open_2022_zlato.jpg

Zlato z Czech Open mají Ladies i Stuchlíci a spol.!

Ladies po dvou letech opět dosáhly na vrchol! Na letošním Czech Open sice nezaznamenaly ani jeden bod v základní skupině, vyřazovací částí pak ale prolétly jako uragán a radují se ze zisku zlata. Na první místo dosáhli také chlapci z Legs Miserables, jehož jádro tvořili současní nebo bývalí hráči Královských Vinohrad včetně bratrů Stuchlíků nebo Milana Bíny.

2210_50196387778_0eebbf666e_o.jpg

Czech Open 2022 z pohledu SKV

Jako vždy, také letos přinášíme pravidelně aktualizovaný článek s výsledky týmů SKV z tradičního turnaje Czech Open

2206_skvely_den_2022_spolecna.jpg

Skvělý den se po dvouleté odmlce vydařil!

V sobotu 18. června se uskutečnila celoklubová a oblíbená akce SKVělý den. Hlavní náplní byl tradičně turnaj smíšených týmů. Nechyběla radost, zábava a dobré jídlo.

2205_juniori_prague_games_2021_jilek.jpg

Prague Games 2022 z pohledu SKV

Jako vždy, také letos přinášíme pravidelně aktualizovaný článek s výsledky týmů SKV z tradičního turnaje Prague Games. Letošního florbalového svátku mládeže se účastní hned 4 týmy SKV - kluci U15, U17, U18 a holky U18.

2207_mlzi_ilustracni.jpg

Ohlédnutí za turnajem v Brně: nabrání zkušeností

Čtyři vinohradské kategorie se na konci června zúčastnily v Brně tradičního turnaje Open Game. Výsledkově se celkům SKV moc nedařilo. Jedinou výhru v play off zaznamenali junioři, kteří už ve skupině vybojovali dvě vítězství a pak prošli přes Kopřivnici do 2. kola vyřazovací fáze. Tam jim ovšem stopku vystavila Česká Lípa. Prostřednictvím výsledků se s námi můžete za brněnským turnajem ohlédnout.