Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 161 až 170 z celkem 970 článků.
2166_brankarka_ladies.jpg

Víkendové menu: Ladies odstartují play off, Benfika zakončí sezonu v Kutné Hoře

Kromě mužského áčka bude ve hře dalších osm vinohradských celků. Do play off vstoupí Ladies, které na úvod narazí na Českou Lípu. V sobotu se s tímto soupeřem střetnou na domácí půdě, v neděli pak vyrazí do Rumburku. Se sezonou se rozloučí mužské béčko. V neděli odehraje v Kutné Hoře utkání 22. kola základní části, a jelikož B týmů se divizní play off netýká, půjde o derniéru v aktuálním ročníku. Důležité souboje vyhlížejí junioři.

2165_Zahy_Beroun_cecko.JPG

Shrnutí víkendu: Gólové kanonády! Benfika dala 17 gólů, Celtics berou 6 bodů

Už posedmé v aktuálním ročníku divize se vinohradskému béčku povedlo nasázet do sítě soupeře dvouciferný počet gólů. Sokolové si tak jdou pro bronzovou příčku v tabulce divize B. Povedený víkend mají za sebou také kolegové z céčka. Ti porazili jak Králův Dvůr, tak Bohemians B a rovněž se posunuli na třetí příčku.

2161_nikol_trnkova_ladies_sparta.jpg

Víkendové menu: Ladies doma proti Plzni

Ladies vyhlížejí šlágr 1. ligy, ve kterém se v pátek večer utkají doma se Slavií Plzeň. Půjde o střet dvou týmů z čelních příček tabulky. V neděli pak na víkendovou předehrávku ženské áčko naváže dalším domácím duelem, tentokrát s Texasem. V sobotu se v Plzni představí junioři, kteří ještě usilují o vylepšení pozice v 1. lize. Šanci posunout se na třetí příčku regionální ligy budou mít borci z Celtics.

2160_kaja_hoskova_ladies_sparta.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies přivezly z jihu Čech dvě výhry

Dvě dohrávky 1. ligy, dvě vítězství. Ladies si poradily jak se Soběslaví, tak s Týnem a zapsaly do tabulky plný počet šesti bodů. Díky tomu ještě mohou pomýšlet na výhodnější čtvrtou příčku po základní části. V dohrávce se z triumfu radovali také muži C. Celtics ale museli duel s Bohemkou B otáčet, když v první části prohrávali 0:2. Cenné vítězství zapsaly i juniorky!

2156_ceska_lipa_skv_ilustracni.jpg

Víkendové menu: SKV zakončí základní část superligy v České Lípě

Ve 26. kole Livesport Superligy zamíří sokolové na horkou českolipskou půdu. Domácí jim budou chtít oplatit podzimní vysokou porážku 1:8, která se zrodila v Riege aréně. Na druhé straně Vinohradští mají chuť dobře se herně i výsledkově naladit na klíčovou pasáž sezony. Ve hře budou o víkendu i další týmy SKV.

2155_strzi_benesov_unor.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žáci ovládli turnaj v Benešově!

Tři zápasy, tři výhry. Starší žáci prolétli turnajem v Benešově vynikajícím způsobem a vybojovali postup do čtvrtého koše. Mladí sokolové postupně ve skupině porazili Chodov i Dvojku Praha a v závěrečném boji o první místo jednoznačným způsobem zdolali v dalším derby Bohemians 7:2. Dvě vítězství zaznamenali také kolegové z béčka. Důležitou výhru do tabulky zapsaly Ladies. Podívejte se na kompletní výčet výsledků z uplynulého víkendu.

2152_Nikola_Trnkova_Ladies_Prague_Tigers.jpeg

Víkendové menu: Ladies se představí na Spartě a v Novém Strašecí

Ženský A tým čeká série tří venkovních zápasů v řadě. Dva z nich odehrají svěřenkyně kouče Pavla Doubka o tomto víkendu. V sobotu se představí na Podvinném mlýně, kde změří síly s domácí Spartou. Je co oplácet, v prvním vzájemném střetnutí vyhrály pražské rivalky v Rieger aréně 6:4. V neděli pak Ladies zamíří do Nového Strašecí. Ve hře budou o víkendu dvakrát také muži B a muži C.