Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 171 až 180 z celkem 970 článků.
2148_dominik_sach_juniori_skv.jpg

Víkendové menu: Junioři se chystají na Plzeň a Milevsko

Juniory SKV čekají dva důležité zápasy 1. ligy. Nejprve v sobotu se svěřenci kouč Purkrábka střetnou na domácí půdě s Milevskem. Začátek duelu je naplánován na 19 hodin. V neděli pak mladí sokolové zavítají do Plzně, kde se utkají s domácím FbC. Junioři stále usilují o průnik do vyřazovací části. Ve hře budou o víkendu také elévové, elévky, starší žákyně, muži D a v neposlední řadě Benfika, která zavítá do Jičína.

2142_juniori_pekarek_stiri.jpg

Víkendové menu: Ladies míří na jih Čech, junioři pro změnu do Plzně

Na hřištích soupeří se o tomto víkendu představí jak Ladies, tak junioři. Těm byl jeden zápas odložen, nicméně v neděli svěřenci kouče Purkrábka k utkání vyběhnou. A sice na hřišti Slavie Plzeň. Ladies pojedou na jih, kde se v sobotu střetnou s Týnem nad Vltavou a v neděli se Soběslaví. Ve hře budou také mužská Benfika a céčko. O výhry zabojují rovněž oba týmy mladších žáků.

2143_strzi_kladno_leden.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žáci na turnaji triumfovali!

Starší žáci absolvovali velmi povedený turnaj. Za tři zápasy nasázeli mladí sokolové 39 branek, inkasovali pouze pětkrát a díky třem výhrám ovládli 4. koš. Dobře si o víkendu vedlo také mužské béčko. I přes okleštěnou sestavu, která byla poznamenaná řadou absencí, vyhráli Nigrin a spol. v Jilemnici nad Semily vysoko 12:4 a nadále se drží na třetí příčce divize B! Vítězně zvládli dohrávku odloženého utkání muži C.

2140_botaska_ilustracni_foto.jpg

Víkendové menu: Benfika se v Jilemnici střetne se Semily

Mužské béčko čeká výjezd na sever! Benfika se v rámci 16. kola divize B představí v Jilemnici, kde ji vyzvou Semily. V prvním vzájemném utkání se svěřenci Viktora Vondry radovali z vysoké výhry, když soupeře z Podkrkonoší porazili obrovským rozdílem 19:0. Uvidíme, jak si sokolové povedou nyní. Ve hře budou také ženy B, muži D, oba týmy starších žáků, mladší žákyně a přípravka.

2136_juniori_skv_budejice.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři i Ladies načali rok dvěma výhrami!

Skvělý vstup do nového roku! Junioři SKV nejprve na domácí půdě vyprovodili devíti góly Milevsko a následně si všechny body odvezli i z Českých Budějovic. Dva triumfy posunuli svěřence kouče Purkrábka na šestou příčku skupiny A v 1. lize juniorů. Plný bodový zisk si z víkendu odnesly také Ladies a juniorky.

2127_juniori_chomutov_prosinec.jpg

Předvánoční víkend: Junioři vyhráli v Chomutově, juniorky s plným počtem bodů

Junioři SKV si zpříjemnili Vánoce vítězstvím v Chomutově. Dokázali tak odčinit nezdar na půdě Karlových Varů. Pod triumf 6:3 na severu Čech se největší měrou postarali Jakub Pekárek (2+0) a Matěj Šaroch (0+2). Předvánoční rozlučka se bohužel nevydařila mužům B. Benfika prohrála doma s Florbalovou akademií z Mladé Boleslavi 7:8. Naopak skvěle si vedly juniorky, které ze svého turnaje vydolovaly šest bodů.

2126_mladsi_zaci_prosinec_2021_sterba.jpg

Přípravka SKV opět stoprocentní, mladším žákům utekl postup mezi prsty

Poslední hrací víkend tohoto kalendářního roku poslal do boje hned dva mládežnické celky Vinohrad. V sobotu se do akce pustila dosud neporažená přípravka, která ani nyní nezaváhala. Naopak mladší žáci byli doslova jediný krok od famózního postupu do dalšího koše, jenže v posledním utkání nezvládli klíčový souboj a zůstávají tak ve společnosti stejných celků.

2123_katerina_bartunkova_ladies_vanoce_2019.jpg

Víkendové menu: Ladies zvou na vánoční zápas s Ústím!

Poslední hrací víkend v letošním kalendářním roce bude mít vánoční nádech. Ladies se v sobotu 17 hodin utkají v domácí Rieger aréně s Ústím a zápas bude skýtat kromě té správné sváteční atmosféry také doprovodný program. Přijďte tedy holky v sobotu večer do vinohradské sokolovny podpořit! V neděli se pak na domácí půdě představí znovu, a sice proti České Lípě. Po nich víkend uzavře duel Benfiky s florbalovou akademií z Mladé Boleslavi.