Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 181 až 190 z celkem 970 článků.
2121_dorostenky_divaci_pg_2021.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky se dvěma výhrami, starší žáci kousek od postupu

Dorostenky SKV se v posledních duelech prezentovaly skvěle! Nejprve v derby s Bohemians B vyhrály po nájezdech a následně zdolaly Kladno 3:1. Už potřetí v sezoně se tak stalo, že svěřenkyně kouče Šimona Krále odcházely z turnaje se dvěma výhrami. Blízko k postupu do 4. koše měli starší žáci, ale ve finále nestačili těsně na Kralupy a po prohře 1:2 zůstávají v 5. výkonnostním patře.

2118_mladsi_zaci_turnaj_prosinec.jpg

Víkendové menu: Mladší žákyně a elévové na domácí půdě

Elévové v sobotu a mladší žákyně v neděli! Tyto dva vinohradské týmy se o nadcházejícím víkendu představí v domácí aréně, a to konkrétně v menším dorostovém sálu. Ve hře budou i oba celky starších žáků. A v sobotu se představí také dorostenky, které vyzvou rezervu Bohemians a Kladno. Všem hráčům a hráčkám držíme palce!

2116_juniori_solaja_prague_games_2021.jpg

Víkendové menu: Juniory čekají výjezdy do Ústí a České Lípy

V sobotu do Ústí, v neděli do České Lípy. Takový je program vinohradských juniorů v rámci 1. ligy. Sokolové by chtěli odčinit nezdar z posledního víkendu, kdy doma těsně nestačili na Plzeň. I další kategorie budou mít napilno. Do boje se pustí například juniorky nebo dorostenci. Už v pátek večer víkend načne Benfika, která doma přivítá Falcon. V neděli v Radlicích se pak představí céčko.

2115_dorostenky_turnaj_listopad.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika s šesti body, výhru slavily i dorostenky

Mužské béčko se vrátilo na vítěznou vlnu. Nejprve na domácí půdě zdolalo houževnaté pantery z Liberce 7:5, přičemž za soupeře nastoupilo několik bývalých superligových hráčů. V neděli pak Nigrin a spol. vyvezli všechny body z Železného Brodu, kde porazili Koberovy 7:4. Cenné čtyři body zapsaly do tabulky dorostenky. 12 góly zasypaly Ladies Turnov, ve druhém utkání víkendu však nestačily na dobře připravený Liberec.

2114_Richard_Klima_cecko_Beroun.JPG

Víkendové menu: Náročný víkend pro Ladies a Benfiku

Ladies se chystají na dva venkovní duely. V sobotu se svěřenkyně trenéra Pavla Doubka utkají s domácím Turnovem, v neděli pak vyjedou do Liberce ke střetnutí s místními Crazy girls. Náročný víkend má před sebou také mužské béčko. Sokolové nejprve v sobotu večer vyzvou doma houževnaté liberecké pantery a víkend zakončí duelem v Železném Brodě se Sokolem Koberovy. Hrát budou i další vinohradské týmy včetně juniorů.

2107_marek_pastika_prague_games_2021_trebesin.jpg

Shrnutí týdne: Junioři vyhráli dvakrát za sebou, Benfika o náskok přišla

Na sobotní domácí porážku s FbC Plzeň dokázali junioři SKV odpovědět skvěle. V následném střetnutí s plzeňskou Slavií prožili skvělou první třetinu a nakonec zvítězili těsně 5:4. Na státní svátek pak svěřenci Miroslava Purkrábka přetlačili houževnáté Štíry z Českých Budějovic a zapsali druhou výhru v řadě. Dobře nakročeno měla také Benfika, ta ale nakonec svůj náskok neudržela a ve Rtyni prohrála po nájezdech.

2102_jan_pinkas_richard_kellenberger_juniori.jpg

Víkendové menu: Ladies doma vyzvou Spartu, junioři týmy z Plzně

Ženský A tým se po čase představí v domácí aréně. Svěřenkyně kouče Doubka v sobotu vyzvou v městském derby Spartu. Druhý víkendový zápas žen v rámci 1. ligy s Novým Strašecím byl odložen. Ve Rtyni v Podkrkonoší se představí Benfika. A jak v sobotu, tak v neděli budou hrát junioři, kteří se stejně jako Ladies ukážou v akci v domácí sokolovně.

2095_skalicka_ladies_czech_open.jpg

Víkendové menu: Ladies vyrazí na sever

Ženský A tým se chystá na dva venkovní zápasy 1. ligy. V sobotu svěřenkyně kouče Pavla Doubka vycestují do Litvínova, kde se utkají s domácími Bivojkami, v neděli se pak Ladies představí na půdě Chomutova. Vinohrady mají na svém kontě čtyři výhry a tři porážky a aktuálně se nacházejí na páté příčce tabulky. Kromě ženského áčka budou o víkendu hrát také kolegyně z béčka, dorostenky, mladší žákyně a oba týmy starší žáků.

2091_Petr_Blazej_Cecko_Beroun.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies vyhrály v Kutné Hoře, Benfika dala 13 gólů!

Benfika si v 7. kole divize pořádně zastřílela a Jablonec na jeho půdě deklasovala 13 brankami. Rozhodnuto bylo už de facto po první třetině, kterou SKV vyhrálo 5:1. Tři body získaly také Ladies, které tak vybojovaly čtvrtou výhru v sezoně. Zápas v Kutné Hoře přitom rozhodně nebyl jednoduchý. Jedno vítězství a jednu porážku zaznamenali junioři, kteří načali základní část CE ligy.

2089_juniori_marek_pastika_acko.jpg

Víkendové menu: Nabitý program! Junioři zahajují základní část

Kromě mužského A týmu se do víkendových bojů pustí dalších devět vinohradských celků. V sobotu i v neděli se doma představí junioři, kteří zahajují základní část CE ligy. Nejprve se utkají s Karlovými Vary, v neděli na to pak navážou duelem s Chomutovem. Benfika tentokrát zavítá v rámci 7. kola divize do Jablonce. A o další body do tabulky budou usilovat také Ladies. Ty se představí v Kutné Hoře.