Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 191 až 200 z celkem 970 článků.
2088_elevove_druhy_turnaj.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika nasázela 19 branek, elévové bojovali

Benfika si v neděli večer otevřela střelnici a v 6. kole divize deklasovala Semily 19 brankami. Šest bodů zaznamenali Milan Bína, který přešel do béčka z A týmu, a Jan Švejda. Svěřenci Viktora Vondry tak zůstávají na třetí příčce tabulky, na první Prague Tigers ztrácejí čtyři body. Druhý turnaj v sezoně absolvovali elévové. Jejich boje níže shrnula ve svém komentáři trenérak Zuzka Bauerová.

2084_radovan_vnuk_benfika.jpg

Víkendové menu: Benfika proti Semilům. Ve hře budou strži, elévové i elévky

Mužskou Benfiku čeká už šesté utkání v aktuální sezoně divize. Tentokráte svěřenci kouče Viktora Vondry vyzvou doma na Vinohradech výběr ze Semil. Sokolové se pokusí navázat na první dvě kola, kdy brali plný počet bodů. Od té doby totiž jednou prohráli a dvakrát vyhráli až po prodloužení či nájezdech. Teď je nejvyšší čas to změnit. Do hry se o víkendu zapojí také oba týmy starších žáků, elévové a elévky.

2077_Adela_Skalicka_Ladies_Prague_Tigers.jpeg

Víkendové menu: Nabitý program ve vinohradské sokolovně! Ladies budou hrát venku

Hned čtyři vinohradské týmy se o víkendu představí v Rieger aréně. Atraktivní podívanou slibuje divizní zápas mužské Benfiky s rezervou Liberce. V dorostovém sálu se v sobotu sejdou mladší žákyně a v neděli přípravka. Neděle bude v sokolovně patřit ženám B. Jejich kolegyně z áčka tentokrát vyjedou na půdu soupeřů. Nejprve do Plzně, kde se utkají s místní Slavií, následně do Chýně, kde vyzvou Texas.

2076_Juniorky_prvni_turnaj_2021.JPG

Shrnutí víkendu: Juniorky zažily skvělý vstup do sezony!

Vinohradským juniorkám se na domácí půdě dařilo! Svěřenkyně kouče Šimona Krále vstoupily do sezony ve 2. lize s plným počtem šesti bodů. V prvním utkání proti Kolínu řádila Běla Novotná, která dala čtyři branky a na další dvě nahrála. Novotná bodovala i ve druhém duelu proti Novému Strašecí, hattrickem se blýskla Kateřina Bílková. Třetí výhru sezoně, byť až po prodloužení, vybojovala Benfika. Starší žáci obsadili ve 4. koši třetí pozici.

2072_Bogdanova_Ladies_Tigers.jpeg

Víkendové menu: Juniorky na domácí půdě, Benfika se představí v Mladé Boleslavi

Vinohradské týmy budou o nadcházejícím víkendu v permanenci. V sobotu se na domácím hřišti představí juniorky, které v Rieger aréně vyzvou Kolín a Nové Strašecí. Své zápasy odehrají také starší žáci a starší žákyně. V neděli do Mladé Boleslavi vyrazí Benfika, která z úvodních tří kol zaznamenala šest bodů. V městě automobilů se utká s domácí Florbalovou akademií. Do boje se pustí rovněž starší žáci B a elévové.

2068_richard_klima_benfika_decin.jpg

Shrnutí víkendu: Celtics mají první výhru, Benfika naopak poprvé padla

Mužské céčko se v neděli dopoledne sešlo v Radlicích, aby zde odehrálo třetí utkání v sezoně proti Olympu. Díky obratu ze závěru duelu se Celtics radují ze zisku prvních bodů v nové sezoně regionální ligy. Po dvou výhrách poprvé zaváhala Benfika. Sokolové doma nestačili na ambiciózní Prague Tigers a prohráli 6:8. Stoprocentní bodový zisk si ze svého turnaje odnáší ženské béčko. O obou A týmech a juniorech informujeme v samostatných článcích.

2058_juniori_czech_open_2021_tymovka.jpg

Víkendové menu: Ve hře opět junioři i Benfika

I druhý hrací víkend v nové sezoně bude patřit vinohradským juniorům a mužskému béčku. Oba dva týmy vstoupily do ročníku výhrami a budou se snažit vítěznou sérii natáhnout. Junioři před týdnem v kvalifikaci CE ligy vyzrály jak na Karlovy Vary, tak na Kladno a nyní v domácím prostředí vyzvou Ústí a absolvují odvetu s Kladnem. Béčko v 1. kole divize porazilo Kutnou Horu a nyní se v Mělníku utká s Falconem.

2038_Czech_Open_Benfika_2021.JPG

Czech Open - den třetí: Sobota se Vinohradům nevydařila

2. kolo play off se stalo osudným pro oba dva mužské týmy SKV. Ve stejné fázi Czech Open vypadla rovněž Torza Sorry. Ladies díky vítězství ve skupině prošly rovnou do osmifinále, ve kterém porazily Panthers Praha Wild 2:0. V následném čtvrtfinále jim stopku vystavil mladý tým Bohemians.

2037_czech_open_juniori_2021.jpg

Czech Open - den druhý: V turnaji pokračují všechny vinohradské týmy!

Páteční den by se z pohledu SKV dal shrnout velmi jednoduše - jako úspěšný. Ladies v cestě za obajobou loňského triumfu v otevřené kategorii zvládly v poklidu i třetí duel ve skupině a postoupily rovnou do 2. kola play off. Skupinu ovládly také junioři a muži z béčka a céčka.

2032_jirka_buchta_mistopredseda_1.jpg

Využít potenciál klubu je pravá výzva, míní nový místopředseda SKV Jiří Buchta

Na místě místopředsedy vinohradského florbalového oddílu vystřídal Michala Pazderu. Málokdo zná SKV tak dobře jako Jiří Buchta. A málokdo mu věnuje tolik času. Právě proto padla logicky volba na dlouholetého člena vedení a brankáře, který do Rieger arény přišel už v roce 2008. Ze své pozice se společně se svými kolegy bude snažit zvelebovat vinohradské prostředí a naplňovat krátkodobé i dlouhodobé vize.