Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 211 až 220 z celkem 970 článků.
2015_elevove_navrat_prazacka_2021.jpg

Mládež se postupně probouzí k tréninku!

Dlouhé měsíce bez společných tréninků i florbalu. To už je nyní naštěstí minulost. Na konci dubna se mohla vinohradská mládež vrátit ke společným tréninkům venku a před týdnem následoval i očekáváný návrat do haly. Byť jsou ještě počty omezené, i takový posun vypadá s ohledem na podzimní a zimní lockdown velmi optimisticky.

2011_soustredeni.jpg

Letní soustředění mládeže SKV

Společné tréninky už v mládeži ožily, na léto toho ale chystáme mnohem více. Středobodem budou tradiční mládežnická soustředění.

2005_logo_skv.jpg

Vyjádření klubu k (ne)povolení sportovních aktivit po konci nouzového stavu

Stejně jako ostatní kluby i SKV přivítalo plánované umožnění organizovaných sportovních aktivit po konci stavu nouze. Během několika hodin však nový ministr zdravotnictví Petr Arenberger změnil naplánované kroky a bude předkládat na pondělním zasedání Vlády ČR opětovné zpřísnění, kdy by spolu mohly trénovat maximálně 2 osoby.

2046_komentatori_klima_ondrejcik_1.jpg

Komentátoři Gusta Ondrejčík a Ríša Klíma: Jsme sehraná dvojka!

Pandemie koronaviru zamezila divákům vstup na tribuny. A proto jsou na videop řenosy ze zápasů Livesport Superligy kladeny vyšší nároky. Jejich realizace se ujala komentátorská dvojice Gusta Ondrejčík a Ríša Klíma, která s technickou podporou Honzy Brandejse svým hlasem pravidelně doprovází domácí zápasy Vinohrad.