Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 231 až 240 z celkem 970 článků.
1918_jan_pinkas_cecko_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika porazila Louny, juniorky i dorostenci zapsali 1 výhru

Benfika zvládla úvodní domácí zápas nové sezony a v Rieger aréně porazila Lokomotivu Louny 8:3. Vítězství se ale úplně lehce nerodilo a uklidnění přišlo pro sokoly až na konci druhé části. Jedno vítězství ze dvou zápasů dokázali o víkendu na svých turnajích vybojovat juniorky a dorostenci.

1915_jan_otta_cecko_2020.jpg

Víkendové menu: Benfika doma vyzve Louny, v Rieger aréně budou hrát i další týmy

Hned čtyři vinohradské týmy se o nadcházejícím víkendu představí ve vinohradské sokolovně. Kromě mužského áčka budou v domácím prostředí bojovat o ligové body také dorostenci B, juniorky a mužská Benfika. Ta v neděli od 16 hodin vyzve ve 2. kole divize A Lokomotivu Louny. Podaří se svěřencům Viktora Vondry zvítězit i ve druhém duelu nové sezony?

1913_marek_pastika_cecko_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko vstoupilo do sezony dvěma výhrami!

Celtics zakončili minulou sezonu triumfem nad Futurem a na vítěznou vlnu se vrátili i po pauze způsobené koronavirem. Na domácí půdě si nejprve poradili s béčkem Králova Dvoru 8:7 a následně 11 góly vyprovodili Slaný. Dva body si z Teplic za výhru po nájezdech odvezla Benfika.

1909_petr_hartman_tatran_stresovice_2019.jpg

Víkendové menu: Boys odstartují sezonu na Tatranu, Ladies se představí doma

Dlouhé čekání na ligové soutěže je u konce. O víkendu vstoupí do boje oba elitní týmy SKV. Mužské áčko se představí v neděli od 19 hodin na hřišti střešovického Tatranu ve zbrusu nové hale v Řepích. Ladies budou hrát v Rieger aréně. V sobotu vyzvou Chomutov a v neděli Litvínov, oba duely jsou na programu od 19 hodin.

1904_50196387778_0eebbf666e_o.jpg

CO 2020: Sledujte výkony družstev SKV

Na letošním Czech Open se představí celkem 5 týmů, kterým můžete fandi - mezi čtyřmi čistě vinohradskými najdeme dvě ženská družstva, juniory nebo zárodek U23. Czech Open se tradičně účastní i spřátelená Torza Sorry.

1900_dorostenci_finale_pg_2020.jpg

Prague Games 2020 v podání SKV: Klubová sounáležitost a jedna finálová účast

Nájezdové drama v semifinále pavouka B. Dorostenci nakonec uspěli a v hledišti jim tleskali kamarádi z ostatních tří vinohradských celků. Asi nejhezčí momenty uplynulých Prague Games z pohledu SKV. Sokolové nakonec v souboji o zlato nestačili na Black Angels. Těsně před bránu finále B se dostali junioři. Dívčí kategorie sbíraly na tradičním turnaji cenné zkušenosti.

1899_dorost_semifinale_prague_games_2020.jpg

Prague Games 2020: Dorostenci si zahráli finále B pavouka!

Vinohradští dorostenci sice na úvod vyřazovací části Prague Games zažili zklamání, když nestačili na Tatran, následné dva zápasy ale dokázali dovést do vítězného konce a vybojovali postup do finále B pavouka. Zejména nájezdové drama proti Plzni stálo za to. Ve finále sokolové bohužel nestačili na Black Angels.

1898_dorostenci_opengame_2020.png

PG 2020: Sledujte výsledky juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek

Čtyři vinohradské týmy budou na Prague Games usilovat o pěknou reprezentaci našeho klubu. Jako první do turnaje vstoupí dorostenci, následovat je budou postupně juniorky, dorostenky a jako poslední odehrají svůj úvodní zápas junioři. Sledujte aktuální výsledky všech našich celků.

1897_opengame_miniladies_2020.png

Na Prague Games vyšle SKV čtyři týmy včetně juniorů

Už ve středu odstartují Prague Games, tedy tradiční letní turnaj pro mládež. Vinohradské barvy bude reprezentovat čtveřice týmů - dorostenci, junioři, dorostenky a juniorky. Ještě před startem klání se můžete podívat, na jaké soupeře naše týmy narazí. V průběhu turnaje vám pak budeme servírovat aktuální výsledky.