Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 241 až 250 z celkem 970 článků.
1895_matej_saroch_bohemians_2019.jpg

Početná výprava v Brně! Na Hummel Open Game reprezentuje Vinohrady pět týmů

Po roce se naše mládežnické týmy opět vydaly do Brna, aby na tradičním červnovém turnaji poměřily síly s ostatními. Na Hummel Open Game letos budou zápolit junioři, juniorky, dorostenci, starší žáci a starší žákyně. Početnou výpravu povedou koučové Vilém Svoboda, Jan Otta, Šimon Král a další. V článku níže najdete průběžné výsledky všech našich týmů.

1892_skv_kemp_2018_driblink.jpg

Chystá se 4. ročník SKV kempu! Přihlášky stále otevřeny

Ve dvou turnusech od 2. do 7. července se uskuteční už 4. ročník příměstského kempu SKV. Prázdninová akce je nově přístupná rovněž veřejnosti. Hlásit se tak mohou jak mladí florbalisté a florbalistky z našeho klubu, tak sportovní nadšenci odjinud. Celý kemp se opět uskuteční v areálu vinohradského Sokola, a to pod dohledem zkušených trenérů SKV.

1890_bolek_kytka_usmev.jpg

Lidé z Rieger arény: Bolek Kytka, elév zakladatel a sportovní ředitel SKV

Asi málokdo by si mohl představit SKV bez Bolka Kytky. Hráč, trenér a od loňska i sportovní ředitel našeho oddílu byl v roce 1997 u zrodu klubu a postupně prošel všemi mládežnickými kategoriemi. Právě jeho cestu vám představí následující článek z nového seriálu „Lidé z Rieger arény“.

1885_benfika_vanoce_2019.jpg

Úspěšná sezona rezervních týmů. První místa pro béčko i céčko!

Mužský B tým měl už v lednu jistotu prvenství v divizi A. Céčko i podruhé v sezoně vyzrálo na Future a těsně před vyhlášením nouzového stavu poskočilo na první příčku regionální ligy. Rezervní seniorské celky SKV se i letos prezentovaly dobrými výsledky a zapojovali do hry mladíky z vlastní líhně.

1883_dorost_a_kraluv_dvur_2020.jpg

Dorostenci hrdě reprezentovali SKV: Velké množství zápasů a boj o čelo

Řada zajímavých duelů, moře zkušeností a motivační posun! Dorostenecké týmy mají za sebou ročník bohatý na události. Áčko mířilo do druholigového boje o medaile, naproti tomu béčko postupně zlepšovalo své výkony. Koučové obou celků v obsáhlém hodnocení podtrhli pozitiva společného snažení svých svěřenců.

1881_strzi_maty_cvejn_2020.jpg

Sezona starších a mladších žáků: Radost z florbalu a ze zlepšování

Těžký úkol letos čekal na starší žáky. Ti totiž kvůli odlivu hráčů do vyšší kategorie museli postavit mužstvo na nových základech. Nelehké zadání však strži zvládli dobře. Také pro mladší žáky byl letošní ročník v lecčem jiný. Mužstvo převzali noví trenéři, kteří chtějí u svých svěřenců vybudovat dlouhodobý vztah k florbalu, potažmo ke sportu.