Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 251 až 260 z celkem 970 článků.
1875_kapitani_skv_boys_ladies.jpg

Prohlášení kapitánů A týmů SKV

Oba A týmy SKV zastihly nedávné události ohledně koronaviru v průběhu vrcholu sezony. Přinášíme proto prohlášení kapitána áčka mužů Ondřeje Stuchlíka a kapitánky áčka žen Terezy Trunečkové.

1874_fbc_decin_risa_klima_benfika.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko porazilo Future a zůstává první!

Mužské céčko zastavilo sérii porážek v ten nejvhodnější moment! Celtics po třech prohrách zvládli důležitý duel s Future, zvítězili 4:2 a zůstávají na čele regionální ligy! S jedním z největších konkurentů v boji o prvenství navíc už mají jistou lepší vzájemnou bilanci. Jedno vítězství a jednu porážku zapsali junioři. Dvě výhry vybojovali starší žáci, prohra přišla až v následném boji o 1. místo.

1870_logo_skv.jpg

Play off bez diváků

Domácí víkendová utkání play off superligy mužů a zítřejší rozhodující osmifinále 1. ligy žen se dle pokynů Českého florbalu, navazujících na rozhodnutí Bezpečnostní rady státu, odehrají kompletně bez diváků, stejně jako další samostatné zápasy pořádané naším klubem.

1866_ladies_kutnarova_prague_tigers_2020.jpg

Víkendové menu: Ladies načnou play off domácím duelem s Texasem

Vedlé mužského áčka začne o víkendu vyřazovací část také pro ženy. Svěřenkyně koučů Jonáše Sigla a Pavla Doubka se v 1. kole prvoligového play off utkají s pražským Texasem. Zatímco v sobotu se bude hrát v domácí Rieger aréně, druhé střetnutí v neděli se uskuteční v Rudné. Víkend bude nabitý zápasy. O vítězězství se totiž budou pokoušet také muži C, muži D, junioři, starší žáci, starší žákyně, elévové a elévky.

1864_dorost_a_kraluv_dvur_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci zvládli důležité zápasy

Díky dvěma výhrám si dorostenci SKV polepšili v tabulce 2. ligy a mají ve svých rukách boj o postup do play up. Zatímco Kralův Dvůr přetlačili mladí sokolové až po nájezdech, béčko Black Angels zdolali už po základní hrací době. Dvě výhry ze tří zápasů vybojovaly v uplynulých dnech dorostenky. Miniladies nejprve o víkendu porazily Kladno a v úterní dohrávce v Rieger aréně nedaly šanci rezervě Ivanti Tigers.

1860_stuchlik_mazak_lanc_teplice_2020.jpg

Víkendové menu: Boj o play off vyvrcholí v České Lípě!

Sokolové uzavřou základní část superligy duelem v České Lípě. Utkání spolurozhodne o tom, zda se Vinohrady poprvé v historii podívají do play off. Situace v tabulce je ale hodně zamotaná. Duel 26. kola nejvyšší soutěže je na programu v neděli od 17 hodin. Do hry se o víkendu zapojí také ženské áčko, které se v sobotu představí v Soběslavi a v neděli na domácí půdě vyzve Týn nad Vltavou.

1859_lukas_chvatal_benfika_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika uzavřela sezonu 21. výhrou!

Benfika zakončila svou skvělou sezonu v diviza A dalším vysokým vítězstvím. Na hřišti chomutovského béčka triumfovala 11:4 a zapsala 21. výhru v ročníku. Tabulku ovládla s celkovým počtem 62 bodů, přičemž druhá Kadaň zaostala za SKV o 13 bodů. Důležité zápasy bohužel nevyšly mužům C. Oslabené céčko padlo s Rudnou i s Ovocnými Bázemi, přesto zůstává na první příčce regionální ligy.

1856_benfika_fbc_decin_2020.jpg

Víkendové menu: Náročný program pro mužské týmy

Už dlouho se nestalo, že by se v jeden den protnul zápasový program mužů A, B, C i juniorů. Tentokráte si s tím ale vinohradští tréněři musejí poradit. Áčko ve výjezdním utkání v Teplicích vyzve mistrovské Vítkovice. Benfika vycestuje do Chomutova, kde střetem s místní rezervou uzavře svou sezonu. Céčko si zahraje v Králově Dvoře a utká Rudnou, tedy s konkurentem v boji o 1. příčku. Hrát budou také junioři a juniorky.

1855_benfika_louny_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika řádila v Lounech

Triumf v divizi A už mají jistý, přesto dál vítězí! Muži B zvládli s přehledem předposlední utkání letošní sezony a triumfovali na půdě Loun vysoko 14:5. Svěřenci Viktora Vondry se příští týden vydají do Chomutova, kde se budou snažit udržet neporazitelnost v základní hrací době. Dvě výhry ze tří zápasů o víkendu zaznamenali starší žáci. Ženy B a mladší žákyně vyhrály jednou.