Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 261 až 270 z celkem 970 článků.
1850_adela_skalicka_ladies_2019.jpg

Víkendové menu: Ladies si s Mladou Boleslaví zahrají o 1. místo

Až v 18. kole přišlo ženské áčko o svou prvoligovou neporazitelnost. Do té doby sedmnáctkrát vyhrálo. V neděli svěřenkyně kouče Jonáše Sigla vyzvou nejtěžšího soupeře v západní skupině 1. ligy. Od 17 hodin se v Mladé Boleslavi utkají s domácí Florbalovou akademií. Ještě před tímto duelem zamíří v sobotu do Turnova. Ve hře bude kromě obou A týmů dalších pět celků SKV, včetně Benfiky, kterou čeká předposlední vystoupení v sezoně. 

1848_mlzky_strzky_2020.jpg

Starší žákyně ovládly turnaj a vybojovaly postup do vyššího koše!

Starším žákyním se o víkendu dařilo! Miniladies nejprve ovládly oba dva zápasy ve skupině, když se jim podařilo zdolat Nové Strašecí 5:1 a ve druhém utkání střešovický Tatran 4:3. V následném finále sokolky porazily Kladno 1:0 po samostatných nájezdech a mohly se radovat z postupu do 2. koše. Jednu výhru o víkendu zaznamenali juniorky, dorostenci a muži D.

1844_juniorky_2019-2020.jpg

Víkendové menu: Juniorky a mladší žáci v Rieger aréně!

Po oba víkendové dny budete moci zavítat do Rieger arény na florbal! V sobotu se v sokolovně představí juniorky, které nejprve od 10:30 vyzvou Kolín a od tří hodin odpoledne pak Plamen Chodov. V neděli se na domácím hřišti ukážou mladší žáci. Mlži se ve skupině utkají s Wizards a s  kladenskými Kanonýry. Turnaj pak uzavřou duelem o umístění. Ve hře bude o víkendu dalších sedm celků SKV včetně mužského áčka.

1842_benfika_chvatal_zan_spacek.jpg

Shrnutí víkendu: Už jistý mistr Benfika přidala další dvě výhry

Už před 14 dny si mužský B tým zajistil triumf v divizi A. Ten hoši z Benfiky ještě podtrhli, když o víkendu vybojovali pět bodů za dvě výhry. V sobotu v Novém Boru porazili Děčín po samostatných nájezdech a v neděli triumfovali na domácím hřišti nad Teplicemi. Jedno vítězství braly o víkendu ženy B.

1840_dobisikova_hruskova_nehvizdy.jpg

Víkendové menu: Ladies opět na domácí půdě! Tentokráte vyzvou Texas a Plzeň

Ladies budou o víkendu zdolávat další dvě překážky v cestě za triumfem v základní části 1. ligy. V sobotu od 20:15 přivítají v Rieger aréně Texas Longhorns. V neděli se pak svěřenkyně kouče Sigla utkají od 14:30 s plzeňskou Slavií. Příznivci SKV jsou na oba zápasy srdčně zváni! V neděli na utkání ženského áčka naváže Benfika, která už je jistým mistrem divize A. Duel s Teplicemi by i tak mohl nabídnout atraktivní podívanou.

1839_mlzky_strzky_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Mladší žákyně ovládly turnaj!

Čtyři zápasy, čtyři výhry a hromada vstřelených gólů. Mladší žákyně o víkendu zvítězily na turnaji třetího koše a vybojovali postup do toho druhého. Miniladies postupně zdolaly Spartu, Wizards, Olymp a Black Angels. Dobře si vedlo také dorostenecké áčko, které porazilo do té doby první Kobylisy a posunulo se v tabulce 2. ligy na vedoucí příčku!

1838_tomas_martan_dorostenci.jpg

Víkendové menu: Dorostenci vyhlížejí domácí souboj s lídrem tabulky

Na domácím hřišti se v sobotu představí dorostenci. V Rieger aréně vyzvou od 9 hodin dopoledne lídra 2. ligy Kobylisy. Ve druhém střetnutí se pak mladí sokolové utkají s Alien Nation. Kromě dorosteneckého áčka budou ve hře o víkendu také kolegové z B týmu, mladší žáci A, mladší žáci B, mladší žákyně a nejmenší naděje z přípravky.

1836_stepanka_kolafova_juniorky_zari_2019.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky vybojovaly na Barrandově čtyři body

Juniorky o víkendu jednou výhraly a jednou remizovaly a zapsaly tak čtyři body do tabulky 2. ligy. Stejný počet bodů zaznamenali také junioři, kteří nejprve prohráli s Kralovým Dvorem po nájezdech a následně zdolali Falcon těsně 4:3. Dvě vítězství a jednu prohru shodně nasbírali starší žáci a starší žákyně. SKV má za sebou na zápasy velmi bohatý víkend, vše podstatné najdete v našem souhrnu.

1830_ladies_kalivodova_prague_tigers.jpg

Víkendové menu: Ladies v Rieger aréně přivítají Litvínov a Chomutov

Poprvé se v novém roce představí Ladies, které vyhlížejí další dva zápasy 1. ligy. Obě střetnutí sehrají svěřenkyně kouče Sigla na domácí půdě ve vinohradské sokolovně. V sobotu od 15 hodin vyzvou Litvínov a v neděli od 14 hodin Chomutov. Celkový triumf v divizi A mohou vybojovat muži B. Benfika nejprve pojede do Teplic, kde se utká s místním Dynamem, a v neděli se doma střetne s druhou Kadaní. Ve hře budou i další týmy SKV.

1828_jan_otta_ostrava_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko doma vybojovalo dvě výhry, dorostenky porazily Slavii

Mužské céčko natáhlo šňůru své neporazitelnosti už na devět utkání a stále se tak drží na první příčce regionální ligy. Celtics o víkendu v domácí Rieger aréně porazili kladenské Kanonýry vysoko 12:3 a ve druhém zápase zdolali béčko Wizards 7:6 po nájezdech. V domácím prostředí tak ovládli všechny čtyři duely v letošní sezoně. Jedno vítězství a jednu porážku zapsaly dorostenky.