Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 271 až 280 z celkem 970 článků.
1823_jan_otta_martin_entlicher_skv_chodov_2019.jpg

Víkendové menu: Dorostenky a muži C budou hrát na domácí půdě!

Po vánoční přestávce se do boje opět pustí také rezervní a mládežnické kategorie SKV. V sobotu se v domácí Rieger aréně představí hned dva týmy! Na hlavní ploše budou o další ligové body bojovat dorostenky. V menším dorostovém sále vyzvou své soupeře mladší žáci B. Také v neděli bude program v sokolovně nabitý. Hrát se zde bude regionální liga. Mužský C tým se pokusí natáhnout vítěznou sérii a uhájit první místo.

1820_hovorak_hanak_treneri.jpg

Jan Hanák a Martin Hovořák: Cílem je, aby kluci zůstávali u sportu!

Junioři i dorostenci si v minulé sezoně zahráli o titul ve svých ligách. Dorostenci byli v boji o zlato ve 2. lize úspěšní, junioři brali stříbro. Nejen o loňském skvělém tažení vinohradské mládeže pohovořili trenéři a jedni z hlavních strůjců vydařeného ročníku Jan Hanák a Martin Hovořák.

1815_VAnoce.jpg

Šťastné a veselé Vánoce 2019!

Vedení florbalového oddílu TJ Sokol Královské Vinohrady a redakce webu skvflorbal.cz přeje všem hráčům, trenérům, rodičům, členům, sponzorům, partnerům a příznivcům klubu krásné a klidné prožití Vánoc.

1812_ladies_bursova_rybinova_litvinov.jpg

Víkendové menu: Adventní neděle bude na Vinohradech patřit florbalu!

Kromě mužského A týmu se těsně před Vánocemi představí také ženské áčko a Benfika. Ladies v neděli dopoledne vyzvou doma Prague Tigers Nehvizdy, tedy aktuálně třetí tým prvoligové tabulky. Muži B se pak od 13:30 střetnou s béčkem Ústí a v případě bodového zisku se mohou výrazně přiblížit k celkovému prvenství v divizi A. Přijďte naše týmy podpořit do hlediště domácí sokolovny!

1810_jakub_zan_benfika_panthers.jpg

Shrnutí víkendu: Dvakrát vítězní muži B, dorostenci i juniorky!

Hráči Benfiky udělali další dva výrazné kroky směrem k triumfu v základní části divize A. Svěřenci trenéra Vondry v pátečním ne moc pohledném utkání udolali Sokolov 7:3 a následně v Lovosicích deklasovali domácí celek 15 góly. Plný počet bodů o víkendu zaznamenali také dorostenci a juniorky.

1807_benfika_rudna_panthers.jpg

Víkendové menu: Ve hře hned 9 kategorií. Udrží se Benfika na vítězné vlně?

Mužské béčko ovládlo všech 13 duelů letošní sezony a o 13 bodů vede tabulku divize A. Nyní se svěřenci trenéra Vondry utkají v pátek doma se Sokolovem a v sobotu odcestují do Lovosic, kde se střetnou s místním ASK. Důležité zápasy mají před sebou dorostenci, kteří se představí v neděli v Rudné. Celkově bude kromě mužského A týmu ve hře hned devět vinohradských týmů!

1806_ondra_zeleny_juniori_finale.jpg

Shrnutí víkendu: Muži C zůstanou přes Vánoce na 1. místě tabulky!

Mužské céčko navázalo na loňskou vydařenou sezonu, od poloviny října neprohrálo a v současné době má na kontě sedm výher v řadě. O víkendu Celtics porazili Bohemku C 6:1 a následně dokázali obrátit nepříznivě se vyvíjející duel s béčkem Králova Dvoru. Zisk šesti bodů znamená, že do lednového domácího turnaje půjdou sokolové z prvního místa. Dvě výhry zaznamenali i junioři.

1794_jonas_sigl_benfika_2017.jpg

Víkendové menu: Poradí si Benfika i s pražskými soupeři?

Muži B o víkendu načnou druhou polovinu sezony. Tentokráte se dvakrát představí na hřištích soupeřů. V obou případech ale nemusejí cestovat daleko. V sobotu v Rudné vyzvou domácí Panthers a v neděli se v Edenu utkají s pražskou Slavií. Kromě Benfiky budou vinohradské barvy hájit také dorostenci, mladší žáci A i B, přípravka a muži D, kteří se v neděli představí v Rieger aréně.