Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 281 až 290 z celkem 970 článků.
1792_Benfika_Vitek.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika nadělila Chomutovu B 15 gólů!

Mužský B tým i nadále neporažen! Svěřenci Viktora Vondry zatím nedávají svým soupeřům v tabulce divize A šanci. Nyní sokolové zdolali desátý Chomutov vysoko 15:2 a připsali si 11. výhru v letošní sezoně. Hned čtyřmi góly se na tom podílel Bolek Kytka. Hattrick přidal Janek Švejda a čtyři body zapsal Michal Vlk.

1786_skalicka_bartunkova_ladies.jpg

Víkendové menu: Ladies v sobotu večer vyzvou v Rieger aréně Soběslav

Ženské áčko se v sobotu večer pokusí na domácí půdě protáhnout vítěznou sérii v 1. lize na 10 zápasů. Svěřenkyně kouče Sigla se utkají se Soběslaví. V neděli pak odcestují do Týna nad Vltavou, kde se střetnou se 3. týmem tabulky. Doma se opět představí také Benfika. Mužské béčko rovněž ještě neprohrálo a vede divizi A o devět bodů před druhým Děčínem. V sobotu odpoledne sokolové vyzvou Chomutov B.

1785_michal_vlk_janek_svejda_benfika.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika udolala Louny po nájezdech, céčko dvakrát vítězné!

Poprvé v sezoně ztratili, ale sérii neporazitelnosti prodloužili na deset zápasů a v čele divize svůj náskok dokonce ještě navýšili! Hráči Benfiky porazili lounskou Lokomotivu 4:3 až po samostatných nájezdech a na prvním místě divize A se těší devítibodovému náskoku. Dvakrát zvítězilo céčko, které tak zažilo třetí šestibodový turnaj v sezoně a nadále vévodí regionální lize.

1781_jan_kapucian_znojmo.jpg

Víkendové menu: Benfika doma přivítá Louny, céčko bude hájit 1. příčku

Na deset zápasů se bude snažit mužské béčko natáhnout vítěznou sérii v letošním ročníku divize. Nigrin a spol. naposledy porazili konkurenty v tabulce Děčín a Teplice a nyní se v sobotu od 16 hodin střetnou v Rieger aréně s lounskou Lokomotivou. Místo na čele si bude chtít uchovat také céčko. Celtics v neděli ráno vyzvou Nebušice a Ovocné Báze.

1780_janek_benfika_vlcak.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika odrazila nápor nejbližších konkurentů a dál vede divizi

Mužský B tým nadále prochází sezonou suverénně. Svěřenci Vikiho Vondry v páteční předehrávce zdolali druhý Děčín 8:3 a následně si odvezli cenné vítězství ze hřiště třetích Teplic. Béčko má po devíti odehraných zápasech plný počet 27 bodů a vládne divizi A. Stoprocentní byli na svém turnaji junioři, kteří porazili Říčany a Kolín a v tabulce 2. ligy se vyšvihli na druhé místo.

1777_agnes_kuchynkova_ladies.jpg

Víkendové menu: Souboj o čelo! Ladies vyzvou florbalovou akademii z Boleslavi

Ženské áčko v dosavadním průběhu sezony ještě neztratilo v 1. lize ani bod. Teď svěřenkyně kouče Jonáše Sigla čeká těžká zkouška. V nedělním 9. kole totiž do Rieger arény dorazí rovněž stoprocentní Florbalová akademie z Mladé Boleslavi. Ještě předtím se Ladies v sobotu utkají s houževnatým Turnovem. Prodloužit vítěznou šňůru bude chtít také mužská Benfika.

1775_ondrej_zeleny_juniori.jpg

Shrnutí víkendu: Muži C porazili Future a vedou ligu! Benfika přidala 7. výhru

Mužské céčko zvládlo náročný dvojzápas, zdolalo doposud neporažené Future a vévodí tabulce regionální ligy. Celtics ještě čtyři minuty před koncem prohrávali o gól, pak ale přišel bleskový obrat a nakonec se zrodilo vítězství 7:6. Sedmou výhru v sezoně zaznamenalo v Kadani béčko, které s plným počtem bodů kraluje divizi A.

1773_jan_svoboda_otrokovice_2019.jpg

Víkendové menu: Sokolové pojedou na hřiště úřadujícího mistra

Florbalisté Vinohrad odcestují k utkání 10. kola superligy do Ostravy. Ve sportovním centru na Dubině se střetnou s obhájcem mistrovské trofeje - Vítkovicemi. Duel je na programu v sobotu večer od 18 hodin. Do boje se o víkendu pustí také Benfika, ženské béčko a mužské céčko, které vyzve lídra regionální ligy pražský Future.

1769_eliska_hladikova_juniorky.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky vybojovaly čtyři body

Juniorky si o víkendu vedly velmi slušně. Ačkoliv na turnaj do Zruče nad Sázavou odcestovaly v malém počtu, porazily Tábor vysoko 7:0 a vybojovaly remízu 3:3 s Klatovy. O něco hůře se dařilo juniorům. Ti si nejprve připsali první porážku v sezoně, když nestačili na Orku Horní Počernice, následně dokázali po nájezdech zdolat Bučis a z turnaje tak brali dva body.

1767_ladies_chomutov_snopova.jpg

Víkendové menu: Ladies čeká šlágr 1. ligy se Slavií Plzeň

Ženský A tým má před sebou další dva prvoligové zápasy na hřištích soupeřů. Ladies v pátek večer vyjedou do Plzně, kde se utkají s místní Slavií. Ta ještě v minulé sezoně působila v extralize a po sestupu se vrátila zpátky do druhé nejvyšší soutěže. V sobotu se svěřenkyně kouče Sigla utkají v Chýni s domácím Texasem. Kromě ženského áčka budou o víkendu hrát také junioři nebo juniorky.