Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 21 až 30 z celkem 966 článků.
2509_benfika_jindrichuv_hradec_botaska.jpg

Víkendové menu: Céčko bude na domácí půdě usilovat o druhou příčku

Mužské céčko čeká v neděli předposlední turnaj letošní sezony. Celtics se v případě zisku šesti bodů mohou přiblížit zisku druhé příčky. V prvním utkání sokolové vyzvou béčko Black Angels a ve druhém střetnutí dne se utkají v derby Sokolů s Dobříši. Všichni příznivci vinohradského florbalu jsou srdečně zváni. Ve hře budou o víkendu i mládežnické týmy SKV.

2508_elevky_brezen_pustup_do_prvniho_kose.jpg

Shrnutí víkendu: Elévky a elévové v 1. koši! Dorostenci končí

Elévky vybojovaly postup do 1. koše! Na turnaji zvládly vítězně tři zápasy, jednou remizovaly a mohou se těšit na soupeření s nejlepšími týmy. První příčky na svých turnajích brali také elévové A i B. U áčka se stejně jako u elévek jedná o postup do elitního koše. Na domácí výhru nad Libercem nedokázali navázat dorostenci. Na severu Čech prohráli vysoko 2:9 a s letošním ročníkem 1. ligy se tak loučí ve 2. kole play off.

2507_Dorost_SKV_Vinohrady_unor.jpg

Víkendové menu: Dorostenci se ve 2. kole play off utkají s Libercem

Dorostenci si poté, co v úvodním kole play off 1. ligy vyřadili pražský Olymp, zahrají 2. kolo proti Liberci. První utkání série se odehraje v sobotu večer v Rieger aréně. V neděli se uskuteční odveta na severu Čech. Kromě dorostenců se o víkendu představí oba týmy elévů, elévky nebo starší žákyně.

2506_dorostenci_play_off_skv_olymp.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci přetlačili Olymp a jdou v play off dál

Dorostenci SKV v úvodním kole play off 1. ligy vyzráli na Olymp a po výsledcích 5:6 a 6:2 postoupili do 2. kola. V něm se o nadcházejícím víkendu utkají s Libercem. Domácí odveta 1. kola byla v hledišti ozvláštněná fanděním mužského A týmu, který mládežníkům chtěl vrátit podporu z průběhu celé sezony. Skvěle si vedly ženy B, které stále drží druhou příčku ve 2. lize.

2503_Ladies_play_off_Slavia_Plzen.JPG

Víkendové menu: Ladies ve čtvrtfinále 1. ligy vyzvou Tigers Start98

Až do úterý si muselo ženské áčko počkat na svého oponenta pro čtvrtfinále 1. ligy žen. Pražské derby mezi Startem a Panthers nakonec na svou stranu převrátily tygřice ze Startu. A tak se Ladies nejprve v sobotu představí na půdě soupeře na Jižním Městě, v neděli večer se pak odveta uskuteční v Rieger aréně. Do play off vkročí dorostenci, kteří v 1. kole vyzvou Olymp. Nedělní utkání bude před duelem žen rovněž hostit vinohradská sokolovna.

2501_strzky_turnaj_kunratice.jpg

Shrnutí víkendu: Mlži třikrát vyhráli, stržky měly nabitý kádr

Tři výhry ze čtyř zápasů vybojovali mladší žáci. V 5. koši tak nakonec obsadili druhou příčku těsně za postupujícím Tatranem. Ve velkém počtu se tentokráte sešly starší žákyně, ani jeden ze tří zápasů ovšem nedokázaly vyhrát, nasbírané zkušenosti ze zápasů se ale jistě budou hodit. Sezona skončila juniorkám. Ty prohrály oba dva zápasy úvodního kola play off s Bohemians.

2495_Ladies_Agnes_New_Straseci.JPG

Víkendové menu: Ladies vstupují do play off, Boys čeká rozhodující duel

Ženský A tým zahájí svou pouť vyřazovací fází 1. ligy žen. Díky udržení čtvrté příčky v základní části svěřenkyně koučů Kovače a Skály přeskočily předkolo a nastoupí rovnou do osmifinále. V něm se utkají se Slavií Plzeň. Série hraná na dva vítězné zápasy odstartuje v sobotu v Rieger aréně a v neděli se přesune na západ Čech. Play off odstartují také juniorky. Rozhodující třetí utkání osmifinále odehrají na severu Čech muži.

2494_Dorost_SKV_turnaj3.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci doma dvakrát vyhráli a v play off vyzvou Olymp

Dorostenci SKV o víkendu zvládli oba dva své domácí zápasy a porazili jak Skuteč, tak Hradec Králové. Ve 2. koši 1. dorostenecké ligy (skupiny B) tak obsadili druhou příčku a v play off vyzvou čtvrtý celek 3. koše Olymp Praha. Výsledkově se naopak nedařilo juniorům a starším žákům. Ti tentokráte sestoupili ze druhého koše.

2491_Dorost_turnaj_Vinohrady_Cislo11.jpg

Víkendové menu: Dorostenci přivezou 1. ligu na Vinohrady

Hned osm mládežnických týmů SKV bude o víkendu ve hře. Nabitá bude především neděle, a to i v Rieger aréně. Tam se totiž uskuteční prvoligový turnaj 1. ligy dorostenců. Sokolové se doma utkají od desíti hodin se Skutčí a od 14:30 s Hradcem Králové. Ve stejný den se v Kobylisích představí junioři. Ti vyzvou Prague Tigers a domácí tým. V permanenci budou oba celky starších žáků i elévů, juniorky a elévky.

2488_Aneta_Nigrinova_SKV_Nove_Straseci.JPG

Shrnutí víkendu: Ženy sebraly šest bodů a postupují přímo do osmifinále 1. ligy

Ladies prefektně zvládly závěr základní části a z posledního víkendu vytěžily plný počet bodů. V sobotu nejprve zvítězily na půdě Panthers Praha 7:1, v neděli si pak všechny body odvezly také z Plzně, kde triumfovaly 9:5. To jim zaručilo zisk čtvrté příčky, která znamená přímý postup do osmifinále prvoligového play off. Dvě výhry o víkendu zaznamenali také dorostenci B, blízko k boji o postup do vyššího koše měly starší žákyně.