Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 291 až 300 z celkem 970 článků.
1762_bolek_benfika.jpg

Víkendové menu: Udrží Benfika stoprocentní bilanci?

Po čtyřech zápasech vévodí mužský B tým tabulce divize A. Nyní budou mít sokolové příležitost své bodové konto rozšířit. Nejprve v pátek večer přivítají v Rieger aréně teplické Dynamo a v sobotu pak zamíří do Krupky, kde se střetnou s rezervou Ústí. Do bojů se kromě Benfiky o víkendu zapojí také dorostenci, mladší žáci, přípravka, ženské béčko a dorostenky.

1759_ondrej_zeleny_juniori.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři poprvé ztratili, přesto jsou stále první

I přes první ztrátu v sezoně se Ondřej Zelený a spol. stále drží na první pozici 2. ligy. Mladí sokolové remizovali s Wizards po 45 minutých 5:5 a v následných nájezdech si druhý bod vybojoval soupeř. Ve druhém duelu pak Vinohradští nasázeli 13 gólů Falconu a pohodlně vyhráli.

1752_dorostenky_2019_1.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky i mužské béčko zatím kráčejí ligou suverénně

Dorostenky a mužský B tým mají po čtyřech odehraných zápasech na kontě plný počet 12 bodů. Mini Ladies nejprve zdolaly 2:0 pražskou Slavii, ve druhém utkání pak vyzrály na Benešov v poměru 3:0. Benfika ke čtvrtému duelu v sezoně zajížděla až do Františkových lázní, kde se utkala se Sokolovem. Výsledkem byla čtvrtá výhra v novém ročníku, která měla tentokráte podobu 5:1.

1749_kristyna_vejvodova_zeny_a_2019.jpg

Víkendové menu: Ladies čeká výjezd na severozápad Čech

Ženské áčko se o nadcházejícím víkendu dvakrát představí na severozápadě Čech. V sobotu od 17:30 bude hrát na hřišti Litvínova, v neděli se pak představí od 16 hodin v Chomutově. Na domácí půdě budou hrát v neděli hráčky ženského B týmu. Do Františkových lázní vycestuje v sobotu po obědě Benfika, která se utká se Sokolovem. Víkendovou předehrávku obstarají junioři.

1747_juniorky_2019.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky v Rieger aréně vybojovaly bod

Juniorkám se na domácí půdě podařilo vybojovat ze dvou zápasů jeden bod za remízu s Lokomotivou Rakovník. Ve druhém duelu pak svěřenkyně Petra Blažeje nestačily na Spartu. Plný počet bodů má i po třetím zápase mužská Benfika. Vstup do sezony se vydařil juniorům, kteří v pondělní dohrávce zdolali Olymp 9:7.

1745_juniori_zlato_tupla_cup_finsko_2019.jpg

Cenná zkušenost se zlatou tečkou. SKV potřetí v řadě vyjelo do Finska

Třetí trip, druhá medaile, poprvé ovšem ta nejcennější. Junioři SKV se na finském Tupla Cupu prezentovali dobrou hrou a nakonec si vysloužili zisk zlatého kovu. Také dorostenci měli turnaj dobře rozehraný, pak ale bohužel narazili ve čtvrtfinále. Za nedávnou cestou na sever se ohlédli kapitáni týmů a trenéři.

1742_stepa_kolafova_juniorky.jpg

Víkendové menu: V Rieger aréně se představí Benfika a juniorky

SKV má před sebou další náročný víkend. Do hry se zapojí celkem sedm vinohradským týmů. V domácí sokolovně budou v neděli hrát nejprve juniorky a večer je vystřídá mužské béčko. Ve stejný den mají na programu své zápasy také Celtics, kteří obhajují vítězství v regionální lize z minulé sezony. S Falconem a s Texasem se střetnou v Berouně.

1738_dorostenky_2019.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky načaly sezonu dvěma výhrami!

Skvělý vstup do nového ročníku se povedl dorostenkám. Svěřenkyně Petra Blažeje porazily jak Klatovy, tak Kladno a z úvodního turnaje slaví zisk šesti bodů. Oslabení starší žáci o hráče, kteří se o víkendu zúčastnili turnaje ve Finsku, nastoupili v kombinované sestavě společně se staršími žákyněmi a vedly si statečně. Na udržení 4. koše to ale nestačilo.