Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 301 až 310 z celkem 970 článků.
1730_dorostenky_hladikova.jpg

Víkendové menu: Dorostenky sehrají první zápasy v nové sezoně

Zatímco dorostenci vstoupili do sezony už před týdnem, dorostenky úvodní duely nového ročníku teprve čekají. Svěřenkyně Petra Blažeje se utkají s Klatovy a s Kladnem. Ve hře budou o víkendu také starší žáci, elévové, mladší žákyně, ženský B tým a mužský D tým. Zápasy juniorů byli kvůli účasti juniorského týmu na turnaji ve Finsku odloženy.

1734_juniori_strzi_finsko_2019.jpg

Rekordně početná výprava vyrazila do Finska!

Dorostenci a junioři SKV dnes odletěli na sever. Obě kategorie se ve Finsku zúčastní Tupla Cupu. Rekordní výprava čítá 30 hráčů a dva trenéry. Od zítřka do neděle pak budou oba týmy zápolit v Helsinkách o co nejlepší výsledek. Návrat je naplánován na pondělí.

1729_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Vinohrady navázaly spolupráci s Kanonýry Kladno

Sokol Královské Vinohrady se dohodly na spolupráci s prvoligovým klubem Kanonýři Kladno. Na úvod mohou Středočeši využívat hráčů SKV, kteří budou na Kladně fungovat formou tzv. střídavých hostování. 

1725_cecko_2019_1.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika, céčko i dorostenci na úvod s dvěma výhrami!

Sezona začala pro vinohradské týmy skvěle! Benfika zvládla na domácí půdě obě pražská derby a zapsala do tabulky šest bodů. Podobně si v sobotu vedlo také céčko, které odešlo z domácího turnaje se stoprocentní bilancí a nasbíralo pěkné skóre 13:4. Dvěma výhrami vstoupili do sezony rovněž dorostenci.

1723_cecko_regionalni_liga_2019.jpg

Víkendové menu: Sezona 2019/2020 je tady! Muži C obhajují prvenství

Po téměř čtyřměsíčním čekání se opět rozjedou ligové soutěže. A hned první víkend bude pro SKV zajímavý. Mužské béčko i céčko se představí doma na Vinohradech. Zatímco Benfika by ráda vylepšila čtvrté místo z minulé sezony, Celtics obhajují prvenství v regionální lize. V Rieger aréně se také představí dorostenci B.

1716_street_floorball_2019.jpg

Street Floorball na Vítkově je úspěšně za námi!

Na florbalový oddíl TJ Sokol Královské Vinohrady připadlo pořádání pražského dílu série Street Floorball League. Turnaj tři versus tři se uskutečnil u Národního památníku na Vítkově. Ve finále obhájce titulu Traverza zdolala tým SKV složený z hráčů béčka a spřáteleného klubu Torza Sorry 5:3. Třetí místo vybojoval celek Matfyz.

1710_kutnarova_ladies.jpg

Czech Open - den třetí: Ladies došly do čtvrtfinále, kde nestačily na Finky

Ženské áčko Vinohrad potřetí v klubové historii postoupilo mezi osm nejlepších celků Czech Open, čtvrtfinálovou bránu však ani tentokráte nepokořilo. Ladies nejprve dopoledne zdolaly po nájezdech Finky z HuKu 2:1, následně ale prohrály s dalším finským týmem SB Limits těsně 0:1. Brzo ráno se s vyřazovací částí turnaje rozloučili junioři, kteří nestačili na Panthers Praha.

1707_hajek-buly-langnau.jpg

Czech Open 2019: Výsledky týmů SKV

Tři vinohradské týmy a spřátelený klub Torza Sorry vyrážejí dnes do boje na 28. ročníku Czech Open. Sledujte aktuální výsledky z turnaje zde na webu nebo na sociálních sítích.

1709_Vejvodova_Truneckova_ladies.jpg

Czech Open - den druhý: Boys ztratili nadějné vedení, Ladies jsou v osmifinále

Minutu a půl před koncem inkasovali sokolové klíčový gól od Klotenu. K postupu museli švýcarského soupeře porazit, ale za stavu 2:1 chybovali v přesilovce a soupeř zaváhání využil. Boys nakonec prohráli 2:3 a obsadili čtvrté nepostupové místo v osmifinálové skupině kategorie Pro. Dál jdou naopak Ladies, které postoupily mezi 16 nejlepších celků turnaje. Ve hře jsou ještě také junioři.