Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 321 až 330 z celkem 972 článků.
1693_skvely_den_2019.jpg

Desítka završena! V neděli se uskutečnil jubilejní 10. ročník SKVělého dne

V neděli naše domácí Rieger aréna hostila jubilejní 10. ročník SKVělého dne. Tradici, kterou před deseti lety započal Vilas Svoboda, se podařilo udržet a SKVělý den je tak každoročním zpestřením konce staré sezony a začátku nové. I letos se tato klubová událost vydařila a můžeme říci, že nový ročník byl odstartován úspěšně!

1667_skvely_den_2018.jpg

Skvělý den se uskuteční na začátku června!

Každoroční celoklubové rozloučení se starou sezonou a zahájení té nové se letos odehraje v Rieger aréně 2. června. Všichni hráči, hráčky, rodiče, trenéři a příznivci klubu jsou srdečně zváni! I tentokrát na účastníky čeká spousta florblau, dobrot a zábavy. Těšíme se na vás!

1688_Ratolest_fest.png

Po roce je tu opět Ratolest Fest!

Na pražské náplavky se v sobotu 25. května 2019 pošesté vrátí festival plný sportu, umění a aktivit pro rodiny s dětmi ve věku 0-14 let. A SKV bude opět u toho! Florbalový stánek tentokrát najdete v blízkosti tramvajové zastávky Výtoň.

1680_cecko_regionalni_liga_2019.jpg

Céčko ovládlo regionální ligu!

Povedlo se! Mužskému céčku stačilo k potvrzení první příčky vybojovat na posledním turnaji jeden bod. Celtics v sobotu získali body dva a po právu se radují z triumfu v regionální lize. K prvenství navíc symbolicky dokráčeli v domácím prostředí.

1678_botaska_juniori_2019.jpg

Víkendové menu: Junioři a dorostenci ve finále, céčko o první místo

Oběma A týmům už sezona skončila, přesto se ještě je na co těšit. V sobotu uzavřou nadstavbu 2. ligy dorostenci, kteří vyzvou Bučis a Říčany. V neděli se pak ve finále 2. ligy představí junioři. Od 17 hodin se v Kunraticích střetnou o zlato s Panthers. A důležité zápasy vyhlíží také mužské céčko. Celtics cílí na 1. příčku regionální ligy. Tu uhájí, pokud v závěrečných dvou zápasech ukořiští aspoň bod.

1677_Becko_zeny.jpg

Shrnutí víkendu: Ženská Benfika zakončila sezonu na 5. místě 2. ligy

Ženské béčko si na závěr letošního ligového ročníku připsalo jedno vítězství a jednu porážku a v tabulce 2. ligy tak obsadilo solidné páté místo. V konkurenci B týmů extraligových celků si vedlo slušně a za sebou nechalo béčko Bohemky a plzeňské Slavie. Sezonu uzavřeli také starší žáci nebo starší žákyně.

1672_Juniori_radost_Hajek.jpg

Víkendové menu: Junioři zahajují play off!

Klíčová část sezony pro juniory SKV právě začíná. Svěřenci trenérů Martina Hovořáka a Jana Hanáka se v sobotu v Kurnaticích střetnou s Prague Tigers. První zápas série se uskuteční od 10:30, druhý o tři hodiny později. Kromě juniorů budou ve hře v neděli starší žáci, starší žákyně, elévové a elévky. Pro všechny zmíněné kategorie jde o poslední vystoupení v letošním ligovém ročníku.