Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 331 až 340 z celkem 972 článků.
1668_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci načali nadstavbu ziskem čtyř bodů

Jedno vítězství a jednu porážku po nájezdech zapsali v úvodním dvojzápase nadstavby dorostenci. Ti tak mohou nadále bojovat o celkový triumf ve 2. lize. Další utkání je čekají 4. května . Vítězně odešly z víkendu také ženy C, které v těsném souboji porazily Rakovník.

1664_matej_saroch_dorostenci.jpg

Víkendové menu: Dorostenci vstupují do nadstavby

Duely s Říčany a s Bučis odstartují dorostenci nadstavbu 2. ligy, ve které se hraje o postup do nejvyšší soutěže. Vinohradské kategorie se tentokráte představí pouze v sobotu, kdy budou ve hře kromě dorosteneckého áčka také ženy C, dorostenky, mladší žákyně a dorostenci B.

1665_Cecko_Risa.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko je bod od triumfu v regionální lize!

Jeden jediný bod chybí Celtcis k tomu, aby s jistotou ovládli tabulku regionální ligy. Ten budou moci uhrát na posledním turnaji, který se na začátku května uskuteční v Rieger aréně. Jednu výhru a jednu vysokou porážku zaznamenali na posledním turnaji v základní části junioři. Do play off půjdou svěřenci Martina Hovořáka ze druhé pozice. Pěkné druhé místo vybojovali na turnaji strži a čtyři body nasbíraly o víkendu juniorky.

1662_Martin_Entlicher_juniori.jpg

Víkendové menu: Junioři uzavřou základní část soubojem s Panthers

Poslední dva zápasy sehrají junioři v rámci základní části. Nejprve vyzvou lídra 2. ligy Panthers a úplně na závěr se střetnou s Benešovem. Mužstvo kapitána Otty už má jisté místo v nadstavbě. V domácím prostředí Reiger arény se o víkendu kromě ženského áčka představí také elovové.

1659_Pastika_dorostenci.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci ovládli základní část 2. ligy

Dalších šest bodů o víkendu nabrali dorostenci. Ti si na domácí půdě nejprve poradili s béčkem Panthers 8:3 a následně zdolali Benešov 5:3. Svěřenci Martina Hovořáka tak ovládli svou skupinu 2. ligy a postoupili do nadstavby, která je na programu v průběhu dubna. Turnaj se vydařil také mladším žákyním pod vedením mladého trenéra Jana Otty. Holky dvakrát zvítězily a jednou remizovaly.

1658_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Víkendové menu: Dorostenci budou hájit první místo v Rieger aréně!

Dorostenci se ve snaze o udržení první příčky představí ve vinohradské sokolovně. V sobotu zde od 10:30 vyzvou béčko Panthers a o tři hodiny později se utkají s Benešovem. Druhá Sparta B přitom ztrácí na sokoly šest bodů. V sobotu budou hrát také dorostenky, v neděli pak svůj turnaj odehrají mladší žáci, mladší žákyně a přípravka.

1653_Becko_Mona_Petrekova.jpg

Shrnutí víkendu: Ženské béčko vyhrálo počtvrté v řadě

Ženy B aktuálně mají formu. Podruhé v řadě zažily ve 2. lize šestibodový víkend a ze čtvrté příčky už mají pouze dvoubodovou ztrátu na druhou pozici. Svěřenkyně trenéra Jirgese nejprve v dramatickém utkání přetlačily Start98 7:6 a následně porazily také béčko Florbalové akademie z Mladé Boleslavi. Udržení ve třetím koši vybojovali starší žáci. Dvě výhry braly starší žákyně.

1647_strzi_2019.jpg

Víkendové menu: Starší žáci nastoupí ve 3. koši

Starší žáci očekávají další turnaj ve třetím nejvyšším koši. Svěřenci Viléma Svobody se představí v neděli v Kobylisích a v základní skupině vyzvou Start98 a Tigers. Poté budou hrát o umístění. Své zápasy o víkendu odehrají také starší žákyně, elévové, elévky, ženy B a ženy C. Držte našim týmům palce!

1645_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci zapsali šest bodů a jsou první!

Dorostenci ve snaze za návratem do 1. ligy porazili nasbírali o víkendu plný počet šesti bodů a vyšvihli se do čela tabulky 2. ligy před Spartu B. Sokolové nejprve porazili Alien Nation vysoko 19:0 a ve druhém duelu si poradili s domácími Kralupy nad Vltavou. Jedno vítězství zaznamenali v uplynulém týdnu také dorostenci B, juniorky a mladší žákyně.