Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 351 až 360 z celkem 972 článků.
1603_Juniori_radost_Hajek.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři dvakrát vyhráli! Muži C stále vedou regionální ligu

Junioři učinili z domácího hřiště nedobytnou pevnost a po dvou vítězstvích se posunuli na třetí příčku 2. ligy. Mají tak dobře nakročeno k účasti v play off. Plný počet bodů zaznamenalo také céčko, které proto uhájilo před druhými Future vedoucí příčku regionální ligy. 19 gólů nasázela Kladnu Benfika.

1600_Jan_Otta.jpg

Víkendové menu: Junioři v Rieger aréně vyzvou Bučis a Kobylisy

Junioři SKV se v sobotu představí na domácím hřišti a zkusí zaútočit na druhou příčku tabulky. Vpřed se bude chtít posunout také Benfika, kterou čeká pouze jeden duel v sobotu na Kladně. A mužské céčko bude hájit první příčku regionální ligy!

1598_skv-2019-fabric-image.jpg

Pozvánka na Valnou hromadu FO TJ SKV

Výbor florbalového oddílu (FO) TJ Sokol Praha – Královské Vinohrady svolává volební valnou hromadu florbalového oddílu, která se uskuteční ve čtvrtek 14.2. od 18:00 ve V.I.P. salónku za hledištěm haly SKV Polská 1a, Praha 2.

1597_dorostenky_juniorky_2018.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky doma vybojovaly výhru, déčko bralo 6 bodů

Juniorky sehrály šestý turnaj této sezony na domácí půdě a odešly z něj s bilancí jednoho vítězství a jedné porážky. Těsnou výhru 2:1 vybojovaly proti Lokomotivě Rakovník. Stoprocentní byli o víkendu muži D, kteří porazili druhý tým tabulky Palermo Příbram a následně 14 goly roznesli Vokovické šavle.

1593_Pastika_dorostenci.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci dvakrát vyhráli a jsou první!

Dorostenci si o víkendu připsali další dvě vítězství a udrželi se tak na první příčce 2. ligy. Důležitá byla zejména výhra nad Spartou B, která na SKV do té doby v tabulce dotírala. Naopak porážku musela skousnout Benfika, která padla doma s Kutnou Horou a v tabulce divize zůstává na šesté příčce.

1589_petri_kettunen_skv.jpg

Vinohradský klub navštívil reprezentační trenér Petri Kettunen

V pondělí 14. ledna zavítal do Rieger arény současný trenér české reprezentace Petri Kettunen. Finský kouč se nejprve setkal s vedením florbalového oddílu, na to navázala přednáška o nárocích na hráče na mezinárodní úrovni a večerní program zakončil otevřený trénink mužského A týmu.