Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 361 až 370 z celkem 972 článků.
1587_skv-2019-fabric-image.jpg

SKV čeká volební valná hromada

Po třech letech čeká florbalový oddíl TJ Sokol Královské Vinohrady pravidelná volební valná hromada. Valná hromada proběhne dne 14. února 2019.

1586_Benfika_Vitek.jpg

Víkendové menu: Benfika v předposledním domácím zápase vyzve Kutnou Horu

Už pouze dva domácí zápasy sehraje mužské béčko v aktuální sezoně. Jeden z nich se uskuteční v sobotu odpoledne, kdy svěřenci Viktora Vondry budou hostit Kutnou Horu. V Rieger aréně se o víkendu představí také dorostenecké béčko. Ve hře bude rovněž dorostenecký A tým, dorostenky, mladší žáci, mladší žákyně a přípravka.

1579_Cecko_Risa_Misa.jpg

Víkendové menu: Céčko bude hájit vedoucí příčku regionální ligy

Dvoubodový náskok na čele regionální ligy si do nového roku přenesli muži C. První pozici budou hájit v neděli v Černošicích. Čekají je zápasy s Hlásnou a s Las Plantas. Na domácí půdě se v neděli představí ženy C a v menší dorostové hale také elévky. Přijďte naše týmy podpořit.

1578_janek_benfika_vlcak.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika o víkendu brala čtyři body

Čtyři body z šesti možných vybojovali v sobotu a v neděli svěřenci kouče Viktora Vondry. Sokolové nejprve porazili 7:4 Tigers a následně směřovali i k druhému vítězství proti Bučis, ale soupeř ve třetí části srovnal a v nájezdech vybojoval druhý bod.

1567_Vanocnik_2018.jpg

V pondělí proběhl 3. ročník Vánočníku

Předvánoční akce pro naše mladé naděje se už pomalu, ale jistě stává jednou z dalších příjemných tradic SKV. Letos se Vánočníku zůčastnilo přes 50 účastníků.

1559_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Víkendové menu: V akci bude rekordních 11 kategorií

SKV má před sebou velmi náročný víkend. Do hry se totiž zapojí 11 kategorií. Do tohoto výčtu navíc nepočítáme oba naše A týmy, které budou v akci rovněž. Kromě elévů a starších žáků budou hrát všechny vinohradské mládežnické celky.

1555_banner_sal_wfc2018_PR-3.jpeg

Švédské hvězdy a jejich zbraně v pražském obchodě Salming

Již v sobotu startuje v O2 Aréně dlouho očekávané mistrovství světa ve florbale a pro všechny hráče a fanoušky florbalu to bude velká událost. Do Prahy se sjedou nejlepší hráči z celého světa a jako obvykle budou k největším favoritům šampionátu patřit týmy Švédska, Finska, Švýcarska a samozřejmě i náš národní tým.