Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 371 až 380 z celkem 972 článků.
1539_Cecko_Risa_Misa.jpg

Shrnutí víkendu: Muži C vedou tabulku regionální ligy!

Mužské céčko na domácím hřišti bralo plný počet šesti bodů a propracovalo se tak na první příčku regionální ligy! Čtvrtou výhru v sezoně oslavila Benfika, která doma rozstřílela Kanonýry Kladno B 14:4. V prvním koši se udržely starší žákyně, což lze označit za velký úspěch!

1532_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci stále vévodí 2. lize

Dorostenci jsou zatím ve 2. lize stoprocentní. O víkendu si připsali další dvě vysoké výhry a s plným počtem bodů jsou na 1. příčce. Dařilo se také kolegům z béčka, kteří si z turnaje odnesli rovněž šest bodů.

1524_Cecko_Risa_Misa.jpg

Shrnutí víkendu: Muži C dvakrát vítězní!

Zatímco loni mužské céčko bojovalo do poslední chvíle o záchranu, letos se mu daří. Celtics vyhráli šest z osmi zápasů a o víkendu zdolali také favorizovaný Future. Jednu výhru zaznamenali také Benfika a junioři. Postup do prvního koše slaví starší žákyně!

1511_logo_skv.jpg

Víkendové menu: Ženské béčko může zaútočit na první místo v tabulce

Ženy B zatím v dosavadním průběhu této sezony nasbíraly devět bodů ze čtyř zápasů a o nadcházejícím víkendu mohou atakovat čelo tabulky 2. ligy. Ve hře budou také kolegyně z céčka, dorostenky, mladší žákyně a elévky. Z chlapeckých kategorií se představí starší žáci a elévové.

1510_Pastika_dorostenci.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci nadále bez ztráty, Benfika má druhou výhru

Dorostenci zatím proplouvají 2. ligou bez ztráty bodu. O víkendu zapsali výhry s pořadovým číslem pět a šest a vévodí tabulce. Druhé vítězství v sezoně zaznamenalo mužské béčko proti rezervě Bohemians. Špatně si nevede ani céčko, které má bilanci čtyř výher a dvou porážek.