Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 381 až 390 z celkem 972 článků.
1505_Pinkas_dorostenci.jpg

Víkendové menu: Dorostenci budou hájit stoprocentní bilanci

SKV čeká pestrý víkend. Ve hře budou například dorostenci, kteří zatím ve 2. lize ještě neztratili po čtyřech odehraných zápasech ani bod. V neděli se pak představí muži B. Těm se letos zatím moc nedaří, a tak budou chtít dosavadní bilanci jedné výhry vylepšit.

1506_Rastislav_Mazak_Chodov.jpg

Posila do brankoviště Rastislav Mazák

Do SKV na hostování zamířil brankář Rastislav Mazák. Dnes si připsal svůj první start v áčku před domácím publikem. A premiéra v Rieger aréně to byla vydařená. 30 zákroky trápil střelce Chodova a i díky němu Vinohradští mohli až do samotného závěru bojovat o body.

1499_Martin_Entlicher_juniori.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři zvládli 3. turnaj s plným počtem bodů!

Junioři SKV si na 3. turnaji 2. ligy poradili s oběma soupeři a po výhře 5:2 nad Black Angels a 7:3 nad Spartou B slaví zisk šesti bodů. To je v tabulce posunulo na čtvrtou příčku. Čtyři body o víkendu zaznamenaly ženy C, o bod méně na domácí půdě ženy B.

1494_Jan_Otta.jpg

Víkendové menu: Juniory čeká třetí turnaj

Kromě mužského a ženského áčka se o víkendu představí také oba rezervní týmy žen a junioři. Ti budou v rámci třetího turnaje 2. ligy usilovat o vylepšení dosavadního osmého místa v tabulce.

1483_Pavel_Hajek.jpg

Víkendové menu: Ve hře budou opět junioři

Po dvoutýdenním čekání se do hry znovu vrátí junioři, které v sobotu čekají dva zápasy 2. ligy v Čakovicích. Do zápasů se zapojí také juniorky, starší žákyně nebo oba týmy elévů.

1473_SKV_radost_Ladies.jpg

Víkendové menu: Sezonu zahájí také ženské áčko!

Prvních ostrých zápasů v novém ligovém ročníku se dočkají Ladies. Ty v sobotu a v neděli odstartují sezonu na hřištích soupeřů. Nejprve v sobotu se v Chýni utkají s Texasem, v neděli pak odcestují do Soběslavi. O víkendu hrají i další kategorie SKV.