Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 966 článků.
2486_Niki_Trnkova_SKV_Nove_Straseci.JPG

Víkendové menu: Ladies zakončí základní část, Boys v Boleslavi

Venkovními duely s Panthers a Slavií Plzeň uzavřou Ladies základní část západní skupiny 1. ligy. Následovat pak bude play off. Ženský A tým je aktuálně na páté příčce, ještě ovšem má šanci zabojovat o třetí příčku. Duel 25. kola Livesport Superligy sehrají v neděli večer muži. Ti se představí na hřišti druhé Mladé Boleslavi. Kromě obou A týmů budou o co nejlepší výsledky bojovat také juniorky, starší žákyně a dorostenci B.

2484_benfika_skv_draci_ricany_tymovka.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika zakončila sezonu na čtvrtém místě

Mužské béčko zakončilo sezonu v divizi B na čtvrtém místě. V závěrečném utkání před solidní diváckou kulisou sice muži B prohráli s Říčany 5:7, proti vítěznému týmu základní části ale předvedli dobrý výkon. Ladies se o víkendu moc nedařilo a ze dvou domácích zápasů vydolovaly pouze dva body. Naopak stoprocentní byli muži C a starší žáci slaví postup do druhého koše!

2479_strzky_turnaj_unor.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žákyně hrály o postup do 1. koše!

Starší žákyně se dostaly do boje o postup do 1. koše. Po dvou výhrách ve skupině však prohrály se Světlou nad Sázavou 1:6 a na turnaji braly druhé místo. Dařilo se dorosteneckému béčku. Sokolové porazili jak Hořovice, tak rezervu Panthers a suverénně vedou tabulku 3. ligy. Zaváhání si bohužel připsala Benfika. Doma po základní hrací době pouze remizovala s béčkem panterů 5:5 a v nájezdech byli úspěšnější soupeři.

2476_benfika_chvatal_d_zan_spacek.jpg

Víkendové menu: Muži B proti rezervě Panthers, juniorky vyzvou týmy z Ostravy

Předposlední zápas sezony čeká muže B. Ti se v neděli večer střetnou doma s béčkem Panthers. Bodovým ziskem mohou definitivně stvrdit čtvrtou příčku v divizi B. V sobotu i v neděli se v Rieger aréně představí juniorky. Ty postupně vyzvou celky z východu republiky. Nejprve narazí na Vítkovice a o den později se střetnou s ostravským FBC. O víkendu budou ve hře ještě dorostenci B a starší žákyně.

2474_usti_skv_ladies.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika smetla Meťák, Ladies berou šest bodů

Ženský A tým zvládl venkovní dvojzápas vítězně a zapsal do tabulky 1. ligy šest bodů. Ty drží Vinohrady ve hře o nejvyšší příčky. Na druhou pozici ztrácí SKV z pátého místa pouze dva body. Vysokou výhru zaznamenala o víkendu Benfika. Jan Švejda a spol. 11 góly srazili Meťák České Budějovice a jen malý krůček je dělí od stvrzení čtvrté příčky v divizi B.

2471_maty_cvejn_juniori_turnaj_leden.jpg

Víkendové menu: Béčko doma proti Meťáku, na Vinohradech i dorostenky a junioři

Zatímco ženy se o víkendu vydají na sever republiky a poměří síly s Ústím a Českou Lípou, mužské béčko se představí v Rieger aréně, kde v sobotu večer vyzve Meťák České Budějovice. Předtím domácí halu obsadí dorostenky, které se utkají s Kolínem a Novým Strašecím. V neděli je vystřídají junioři. Ti mají naplánované duely s Traverzou a béčkem Sparty.

2470_elevove_dvojturnaj_leden.jpg

Shrnutí víkendu: Senzační elévové ovládli na domácí půdě všechny zápasy

Skvělé výsledky zaznamenali o víkendu elévové. A tým a B tým zvítězily ve všech čtyřech duelech a z vinohradské sokolovny udělaly nedobytnou tvrz. Navíc se jim podařilo nasázet soupeřům hromadu branek! Pěkný výsledek zaznamenali také hoši z Benfiky. Ti vyhráli na horké půdě Kutné Hory 7:4 a přiblížili se jistotě čtvrté příčky v divizi B.

2468_tymovka_skv_vitkovice.jpg

Víkendové menu: Muži míří do Ostravy, sobota bude v Rieger aréně patřit elévům

Mužské áčko se v sobotu večer představí ve velmi důležitém superligovém utkání na půdě ostravského FBC. V případě zisku bodů se mohou svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka výrazně přiblížit jistotě účasti v play off. Venku bude hrát ve stejný den a podobný čas také Benfika, která jede do Kutné Hory a bude hájit čtvrté místo v divizi B.

2465_Bliznakova_SKV_Plzen_placani.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies se šesti body, Benfika porazila Strakonice

Další úspěšný víkend za sebou mají Ladies. Ženské áčko na domácí půdě porazilo dva soupeře z jihu Čech a zůstává na páté příčce 1. ligy v závěsu za týmy na čele. Cenný skalp má Benfika. Ta v atraktivním utkání přetlačila třetí tým tabulky Strakonice 6:5 a udělala další krok k tomu, aby zůstala v top čtyřce.

2463_Skalicka_SKV_Black_Angels.JPG

Víkendové menu: Ladies, Benfika, mladší žákyně a přípravka v Rieger aréně

Čtyři vinohradské týmy se o víkendu představí v domácí sokolovně. V sobotu Ladies vyzvou od 19:30 celek z Týna nad Vltavou. V neděli na to ženské áčko naváže dalším prvoligovém duelem, tentokrát s Meťákem České Budějovice. Ještě před zápasem Ladies nastoupí na plac v neděli dopoledne Benfika, která vyzve silné Strakonice. V dorostovém sálu se budou v sobotu prohánět sokolové z přípravky a v neděli mladší žákyně.