Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 391 až 400 z celkem 973 článků.
1470_logo_skv.jpg

SKV bude součástí Sporťáčku v rámci Wannado Festivalu!

V sobotu 8. září se ve sportovním areálu Hamr Braník uskuteční Wannado Festival - Sporťáček, jehož součástí bude také SKV! Akce se koná od 10 do 18 hodin a je určená pro všechny nadšence do sportovních a zábavních aktivit.

1466_SKV_kids.jpg

Preview: Domácí vstup do Superligy proti Znojmu

Po dvouleté odmlce se do Rieger arény vrací Tipsport Superliga, nejvyšší florbalová soutěž České republiky. Spolu s ní také násobně těžší soupeři, a kvalitnější podívaná. Jaká bude Tipsport Superliga na Vinohradech? Ve čtvrtek od 20:00 budou mít diváci první možnost ochutnávky - SKV hostí Znojmo.

1463_Juniori_Czech_Open.jpg

Juniorům se dařilo i na Czech Open

Poté, co se juniorskému týmu vydařily červencové Prague Games, předvedli se Jan Otta a spol. také na srpnovém Czech Open. Juniorský celek SKV v Open kategorii tradičního turnaje v play off dvakrát vyhrál a jeho cestu vyřazovací částí zastavil až finský celek KJR.

1462_Benfika_Vitek.jpg

CZECH OPEN - Výsledky týmů SKV

Stejně jako každý rok, i tentokrát přinášíme průběžně aktualizovaný článek s výsledky týmů SKV na turnaji Floorball Czech Open.

1461_Michaela_Lingova_Ladies.jpg

Czech Open startuje zítra! Do boje jdou čtyři týmy SKV

Po roce je tu opět tradiční letní turnaj Czech Open. Letos se ho sice nezúčastní mužský A tým, ovšem i tak budou mít Vinohrady čtyřnásobné zastoupení. Kromě dvou ženských týmů se budou o body prát také dva mužské týmy. Po celou dobu turnaje vám budeme nabízet výsledkový servis.

1458_SKV_kemp_2018_tymovka.jpg

Druhý ročník SKV kempu se vydařil, zní z trenérského týmu

SKV letos druhým rokem uspořádalo kemp pro hráče a hráčky mládežnických oddílů. Účastníci byli podle věku rozděleni do dvou skupin a jejich pestrý program se protnul v rámci víkendu. Druhý ročník kempu jsme následně zhodnotili s Martinem Hovořákem, který hovořil za celý trenérský štáb.

1457_37082471_2071365186231447_5543406412253626368_n.jpg

Junioři prošli na Prague Games až do čtvrtfinále!

Parádním úspěchem se mohli na letošních Prague Games pochlubit junioři. Jan Otta a spol. prošli až do čtvrtfinále, kde jejich cestu turnajem ukončilo Ústí. Čtvrtfinálová porážka byla jedinou prohrou juniorů na turnaji!

1456_Starsi_zaci_Vinohrady.jpg

Startují Prague Games - ve hře budou 4 týmy SKV

Již ve středu začíná 15. ročník největšího dětského florbalového turnaje Prague Games. Od 11. do 14. července bude Praha patřit mladým florbalistům a florbalistkám a žluté barvy SKV u toho nebudou chybět.

1455_SKV_Kemp.jpg

Druhý ročník SKV kempu je tady!

Začátek letních prázdnin bude stejně jako loni patřit SKV kempu. Oproti loňsku došlo k jedné výrazné změně. Místo čtyř dnů bude kemp trvat šest dní a účastníci budou rozděleni do dvou skupin, jejichž program se o víkendu protne.