Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 401 až 410 z celkem 973 článků.
1451_Hummel_Open_Game_2018.jpg

Jízda dorostenců skončila v Brně v osmifinále

Dorostenci se propracovali mezi 16 nejlepších celků Hummel Open Game. Na brněnském turnaji zaznamenali dvě výhry, jednu remízu a tři porážky. Jejich cesta turnajem skončila v osmifinále, ve kterém padli s Panthers.

1443_Strzi_A_2018.jpg

Starší žáci a dorostenci opět vyrážejí do Brna na Hummel Open Game

Dva vinohradské týmy budou o víkendu k vidění na tradičním červnovém turnaji v Brně. Barvy SKV budou hájit dorostenci a starší žáci. Níže přikládáme rozpis všech zápasů ve skupině. O výsledcích vás budeme informovat na webových stránkách nebo na sociálních sítích.

1444_logo_skv.jpg

Devátý ročník SKVělého dne je za námi!

Už podeváté se sešli hráči a hráčky SKV, trenéři, rodiče i další příznivci klubu, aby společně symbolicky zakončili uplynulý ročník a dobře nastartovali ten další. Letos nebyla nouze o radostné zážitky.

1441_FB_IMG_1528363113883.jpg

SKVělý den už tuto neděli!

Už brzy se všichni příznivci a členové klubu dočkají oblíbené akce! SKVělý den je totiž na programu již tuto neděli 10. června od 9 hodin. Program tradičně vyplní turnaj smíšených týmů.

1439_Nisaopen_2018_a.jpg

Mladší žáci a elévové se zúčastnili Nisaopen

Mladší žáci a elévové reprezentovali o uplynulém víkendu SKV na tradičním turnaji Nisaopen v Liberci. Členové obou týmů si ze severu Čech odvezli řadu společných zážitků a cenných herních zkušeností.

1437_Ratolest_fest.png

SKV bude znovu součástí Ratolest Festu!

Vinohradský florbalový klub bude i letos součástí Ratolest Festu. Ten se koná v sobotu 26. května od 9 do 18 hodin na náplavce Rašínova a Hořejšího nábřeží.

1436_Skvely_den.jpg

SKVělý den se uskuteční 10. června!

Na 10. června letos vychází tradiční celoklubové setkání hráčů, rodičů a příznivců našeho klubu. Vše jako vždy okoření turnaj smíšených družstev, spousta dobrot a zábavy.