Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 481 až 490 z celkem 973 článků.
1253_Bicizz.jpg

Shrnutí víkendu: Ženské béčko drží druhé místo!

Další dva zápasy ženského béčka, další dvě vítězství! Svěřenkyně Petra Jirgese porazily Ovocné Báze a béčko Tigers a po šesti zápasech mají na kontě 15 bodů, stejně jako vedoucí Start98. Víkendové zápasy bohužel nevyšly mužskému céčku.

1241_Jan_Buchta.jpg

Kondiční trenér Jan Buchta: Je na čem pracovat!

V sezoně 2011/12 nasbíral v základní části 1. ligy 34 bodů a byl tahounem tehdejšího mužstva. Ve vinohradském dresu válel. Jenže zdravotní potíže mu ukončily florbalovou kariéru. Nyní se Honza Buchta vrátil do SKV v jiné roli. Hráče A týmu cepuje jako kondiční trenér!

1240_Juniori_Green_Fanda.jpg

Víkendové menu: Junioři mohou jít do čela tabulky

Důležité zápasy čekají o víkendu juniory. Svěřenci Martina Hovořáka se v sobotu v Králově Dvoře utkají nejprve s domácím celkem a pak vyzvou kunratický Start98. V případě plného bodového zisku se mohou posunout do čela 2. ligy. Ve hře bude dalších šest vinohradských kategorií.

1238_Bicizz_1.jpg

Shrnutí víkendu: Ženské béčko dvakrát vítězné!

Ženskému béčku se zatím v letošní sezoně celkem daří. Svěřenkyně Petra Jirgese mají ze čtyř zápasů devět bodů a pohybují se v horní polovině tabulky 2. ligy. Jednu výhru a jednu porážku o víkendu zaznamenala mužská Benfika.