Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 501 až 510 z celkem 973 článků.
1199_Hrajflorbal.jpg

SKV spouští náborový web Hraj florbal!

Rád bys začal hrát florbal přímo v centru Prahy? Pak je tady ideální příležitost! SKV spouští náborový web Hraj florbal, kde nejen kluci a holky, ale také rodiče najdou vše podstatné, co potřebují vědět o florbale na Královských Vinohradech.

1192_Honza_Muller_strzi.jpg

Mládežnické kategorie odstartovaly sérii soustředění

Hned v pondělí po Czech Open zamířili celá dívčí složka a starší žáci na soustředění. Holky stráví následující dny v Malých Svatoňovicích, strži se budou na nadcházející sezonu připravovat v Týně nad Vltavou.

1191_Ladies_vyhra.jpg

Czech Open - den třetí: Obě áčka dělilo málo od medaile

Také třetí den letošního turnaje Czech Open nabídl z pohledu SKV zajímavá utkání. Pochvalu rozhodně zaslouží Ladies, které druhý rok po sobě dokráčely až do čtvrtfinále. V něm padly po nájezdech s Jičínem. Boys se s turnajem rozloučili také ve čtvrtfinále po prohře se švédským celkem RIG Umea.   

1189_Ladies_Vejvodova_Lingova_Honzova.jpg

Czech Open - den první: Obě áčka zvládla vstup do turnaje na jedničku

Oba naše elitní týmy mají z úvodního dne tradičního letního turnaje Czech Open maximální bodový zisk! Boys porazili švédský Thorengruppen 4:0 a následně s čistým štítem vyzráli i na Chomutov. Ladies si nejprve poradily s Pískem a ve druhém duelu porazily švýcarského soupeře.