Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 581 až 590 z celkem 973 článků.
1057_Dorostenci_Maca_Praguegames.jpg

Shrnutí víkendu: Velmi úspěšný víkend pro SKV!

O víkendu všichní vítězili! Z 11 zápasů neelitních týmů SKV bylo 10 vítězství! Vskutku parádní bilance. Navíc mužské béčko i céčko jsou v tabulce první, dorostenci druzí! Starší žákyně zaznamenaly postup a juniorky stoupají tabulkou vpřed.

1049_Ondra_Stuchlik_Vnuk.jpg

V sobotu muži s Black Angels, v neděli ženy s Chodovem

Oba víkendové dny bude možné ve vinohradské sokolovně sledovat elitní florbalové soutěže. V sobotu muži vyzvou v 11. kole 1. ligy lídra tabulky Black Angels. V neděli se proti vicemistryním z Chodova postaví Ladies. Oba dva zápasy začínají vždy v 18 hodin.

1046_Bicizz.jpg

Víkendové menu: Hrát se bude hned o čtyři čela tabulky!

Zatímco mají naše elitní celky volno, svedou další vinohradské týmy zásadní boje o prvenství v tabulce. Dosud se o 1. místo dělí, nebo jim na čelo chybí nanejvýš 1 vítězství. Oba mužské i ženské týmy, které nastoupí k zápasům už tento víkend, svedou přímé souboje o vládu v tabulce své soutěže!  

1038_Benfika_radost_Fila_Rerna_Cmelak_Vlcak.jpg

Shrnutí víkendu: SKV má za sebou úspěšný týden!

Kromě prvoligových mužů se v uplynulém víkendu do boje pustila také Benfika a ženský B a C-tým. Vedle toho sokolský klub reprezentovali také dorostenci a dorostenky. Z jedenácti možných vybojovalo SKV hned deset vítězství!