Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 61 až 70 z celkem 968 článků.
2419_pergler_plihal_mervart_skv_pardubice.jpg

Víkendové menu: Vinohradští zamíří na půdu vedoucího celku superligy

Náročný týden zažívá mužské áčko. Ve středu doma neuspělo proti Tatranu a hned v neděli se postaví aktuálně vedoucímu týmu Livesport Superligy, a sice Vítkovicím. Nedělní zápas má úvodní buly naplánované na 18 hodin. Dvě domácí utkání vyhlížejí Ladies. V pátek večer vyzvou Českou Lípu, v sobotu pak Ústí nad Labem.

2417_Juniori_Ricany_turnaj.JPG

Shrnutí víkendu: Junioři zdolali Falcon, ale prohráli s Rudnou

Tři body si z uplynulého turnaje 2. ligy odnesli junioři, kteří nejprve ve vyrovnaném střetnutí nestačili na Rudnou 1:2, následně si však spravili chuť proti Falconu, který porazili 5:3. Vysokou výhru zaznamenala Benfika. Na domácí půdě uštědřila Dačicím debakl 12:4.

2413_benfika_jindrichuv_hradec_otta_mervart.jpg

Víkendové menu: Benfika doma proti Dačicím, na Vinohradech i starší žákyně

Kromě mužského áčka, které má svůj superligový zápas na programu v neděli večer, se ve vinohradské Rieger aréně představí dva celky SKV. V sobotu od 15:30 budou v rámci 7. kola divize B hostit hoši z Benfiky Centropen Dačice. Jejich utkání bude předcházet turnaj 3. koše starších žákyň. V sobotu se do boje pustí také junioři, ti budou hrát své duely v Říčanech.

2412_Ladies_Trnkova_ilustracni.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies zapsaly další šestibodový víkend, dařilo se i dorostu

Ženské áčko Vinohrad má za sebou druhý šestibodový víkend v této sezoně. Tentokráte Ladies vydolovaly dvě výhry na jihu Čech. Nejprve v sobotu vysoko deklasovaly Týn nad Vltavou 17:1 a následně dokázaly 5:2 porazit Meťák České Budějovice. Na čtvrtou výhru v řadě bohužel nedosáhli sokolové z Benfiky. Naopak ve vítězné sérii pokračují dorostenci.

2408_skv_butchis_tymovka.jpg

Víkendové menu: Sokoly čeká duel na hřišti Chodova

Vinohradský klub čeká další víkend plný zápasů. V sobotu od 16 hodin se mužský A tým představí na Jižním Městě, kde vyzve aktuálně druhý tým tabulky Chodov. Chodovští se vezou na vítězné vlně a vyhráli všech šest dosavadních zápasů. Těžkou zkoušku má před sebou také Benfika. Ta se v neděli vydá do Plzně, kde v souboji o třetí příčku divize B vyzve místní Gorily. Na dva venkovní duely se chystají Ladies.

2404_benfika_jindrichuv_hradec_botaska.jpg

Víkendové menu: Benfika se v neděli doma utká s Klatovy

O nadcházejícím víkendu se z vinohradských týmů představí na domácí půdě pouze mužské áčko a béčko. Benfika v neděli odpoledne přivítá na domácí půdě Klatovy, které zatím v divizi B čekají na první body. Na duel béčka bude navazovat utkání 6. kola Livesport Superligy mezi Vinohrady a Spartou. Kromě toho se o víkendu představí také oba celky dorostenců, starší žákyně, mladší žáci, elévky a přípravka.

2403_juniori_skv_turnaj_vse.jpg

Shrnutí víkendu: Ženy zapisují dvě výhry, junioři také!

Parádní víkend pro ženské áčko a juniory. Ladies na domácí půdě porazili jak Spartu, tak Florbalovou akademii z Mladé Boleslavi a mají aktuálně tři ligové výhry v řadě. Po prvním nepovedeném turnaji zabrali junioři. Ti zdolali o gól Butchis i Kobylisy. Skvělými výkony se prezentovali také starší žáci A, mladší žákyně a oba týmy elévů.

2399_agnes_dobisikova_ladies_vanocak.jpg

Víkendové menu: Ladies doma proti Spartě a Mladé Boleslavi, Boys venku

Ženské áčko čeká víkendové dvojutkání v Rieger aréně. Svěřenkyně koučů Kovače a Skály se v sobotu utkají v derby se Spartou a v neděli vyzvou Florbalovou akademii Mladá Boleslav. Naopak na venkovní půdě budou hrát muži. V neděli od 14 hodin ve Štěrboholech zabojují o superligové body proti Black Angels.

2398_ladies_angelika_bliznakova.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies a Benfika slaví první výhru v sezoně!

Na třetí pokus jim to vyšlo. Ženskému A týmu a mužskému béčku se ve třetím utkání sezony podařilo zvítězit! Ladies v páteční předehrávce porazili v derby kunratický Start98 těsně 5:4 a zapsali první body do tabulky. Benfika pak v neděli odpoledne přestřílela českobudějovické Štíry 10:5.