Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 81 až 90 z celkem 969 článků.
2366_skvely_den_modry_tym.jpg

Zábava, dobroty a celkem 200 lidí! 12. ročník SKVělého dne bavil

Už podvanácté se v sobotu 17. června konala tradiční celoklubová akce pro hráče, hráčky, trenéry, funkcionáře, rodiče a všechny příznivce vinohradského klubu. Kromě florbalu a pohodové atmosféry bylo navařeno a upečeno spousta dobrot. SKVělého dne se zúčastnilo kolem 200 lidí, z nichž 140 zasáhlo do florbalového turnaje.

2365_ostravske_hry_dorostenci.jpg

Ohlédnutí za Ostravskými hrami: Dorostenci sahali po medaili

Na konci května se dva vinohradské týmy zúčastnily Ostravských her. Dorostencům se dařilo. Ve skupině dvakrát vyhráli, následně přešli přes osmifinále i čtvrtfinále a narazili až v semifinálovém klání a následném duelu o bronz. Čtvrté místo je povzbuzením do další práce v letní přípravy. Druhým celkem na Ostravských hrách byli starší žáci, těm se ale výsledkově nedařilo.

2362_jonas_sigl_trenerska_fotka.jpg

Šéftrenér dívčí složky Jonáš Sigl: Je před námi ještě hodně práce

Už pěknou řádku let působí Jonáš Sigl v SKV jako trenér. Nyní zastává funkci šéftrenéra dívčí složky a zaštiťuje tak týmy od elévek až po juniorky. S nastaveným trendem, který ve Vinohradech nastal, je spokojen, zároveň ovšem přiznává, že SKV čeká velké penzum práce. V rozhovoru pro klubový web se rozpovídal také o dalším sebevzdělávání.

2358_Uklizeni_den_zeme1.jpg

Okolí haly uklizeno! SKV se rovněž zapojilo do projektu udržitelnosti

Kdy jindy začít s úklidem než na Den Země? 22. dubna se parta nadšenců a dobrovolníků sešla v okolí vinohradské sokolovny, aby o něco zvelebila prostředí kolem Rieger arény. To však rozhodně není jediná činnost, kterou SKV přispívá do ochrany enviromentálního prostředí. Klub se totiž rovněž zapojil do projektu Udržitelnosti Českého florbalu.

2356_pripravny_zapas_australie_u23.jpg

Vinohradský tým U23 poměřil síly s juniorskou reprezentací Austrálie!

Díky zapojení bratří Gärtnerů do A týmu vznikla pro Vinohrady minulý víkend možnost odehrát přátelské utkání s australským národním výběrem juniorů. Pro SKV to byla vhodná příležitost odehrát utkání s členy nově vzniklého týmu U23 doplněného o vybrané hráče juniorské a dorostenecké kategorie.

2354_solaja_martan_aurednik_o2arena.jpg

Vítězové z O2 arény. Trio Šolaja, Martan, Auředník dobylo Subterra Cup!

V letošním superfinále sice nastoupily týmy Vítkovic, Ostravy a střešovického Tatranu, přesto mělo SKV v O2 aréně své zastoupení! Ve finále středoškolského poháru Subterra Cup nastoupili tři reprezentanti Vinohrad. Brankář Jan Auředník a obránci Tomáš Martan s Martinem Šolajou. Jejich účast měla navíc zlatou tečku, protože tým Obchodní akademie Kubelíkova porazil Gymnázium Josefa Brožka z Českého Těšína 6:1!

2355_strzi_radlice_97.jpg

Víkendové menu: Mládežnické týmy SKV uzavřou sezonu

Poslední turnaje v sezoně odehrají o víkendu z mládežnických celků starší žáci A, starší žáci B, starší žákyně, elévové a elévky. Ve hře budou v sobotu také ženy B, které duely s béčkem Startu98 a s rezervou Florbalové akademie z Mladé Boleslavi uzavřou ročník ve 2. lize žen. Všem vinohradským týmům držíme palce!

2353_mlzi_postup_do_prvniho_kose.jpg

Shrnutí víkendu: Mladší žáci zakončili sezonu postupem do 1. koše!

Mladší žáci si na závěr sezony připsali skvělé výsledky! Po třech výhrách a jedné remíze vybojovali postup do 1. koše. Mlži porazili Mladou Boleslav, Olymp a Chodov a remizovali s Panthers. Velká gratulace hráčům, trenérům i fanouškům z řad rodičů a rodinných příslušníků! Dvě vítězství ze čtyř zápasů braly mladší žákyně. Naopak dorostenkám se výsledkově moc nedařilo.