Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 71 až 80 z celkem 355 článků.
1652_Ladies_Skalicka_Kylarova.jpg

Ladies vyhrály v Hradci a odvrátily mečbol! Rozhodne 3. zápas na Vinohradech

Víkend jako na horské dráze. Nejprve Ladies vedly ve druhé třetině prvního semifinále 1. ligy nad Hradcem 4:0, jenže o náskok postupně přišly a nakonec úvodní duel ztratily 5:6 v prodloužení. V neděli tak svěřenkyně kouče Sigla čelily hrozbě vyřazení, ale k nelehkému úkolu se postavily čelem. Na horké půdě v Hradci podaly bojovný výkon a po výhře 5:2 je srovnáno 1:1 na zápasy. Rozhodne se tak za týden na Vinohradech.

1649_niky_bursova_ladies_boleslav.jpg

Ladies si o finále zahrají s Hradcem. Sobotní duel bude hostit Jižní Město

Čtyři zápasy, čtyři vítězství. Taková je bilance ženského áčka v play off 1. ligy. Svěřenkyně trenéra Sigla se budou snažit vítěznou šňůru natáhnout o nadcházejícím víkendu. V semifinále vyřazovací části vyzvou IBK Hradec Králové. Sobotní domácí duel se kvůli obsazenosti Rieger arény uskuteční od 15 hodin ve sportovní hale Jižín Město. V neděli se bude hrát v Hradci od 14:30.

1640_ladies_2019_playoff.jpg

Ladies dvakrát porazily Týn a jsou v semifinále 1. ligy!

Před týdnem si Ladies připsaly dvě vítězství proti České Lípě, tentokrát úřadovaly proti Rudým Dračicím z Týna. Soupeře z jihu Čech nejprve porazily 7:0 na domácí půdě, přičemž pět tref zaznamenala kanonýrka Kylarová. V neděli pak svěřenkyně Jonáše Sigla zvládly těžké utkání na hřišti soupeře a v nejkratší možné době si tak zajistily postup do semifinále 1. ligy žen!

1632_ladies_truneckova_bartosova_kytkova.jpg

Ladies odstartují play off domácím duelem s Českou Lípou

Základní část 1. ligy je minulostí. Ladies se nyní chystají na 1. kolo vyřazovací části, ve kterém se o nadcházejícím víkendu dvakrát střetnou s Českou Lípou. Osmý celek základní části nejprve v sobotu odpoledne přivítají v Rieger aréně, v neděli se pak vydají do Nového Boru, kde se uskuteční druhé střetnutí série. Úvodní kolo play off se hraje na dva vítězné zápasy.

1626_anna_kutnarova_sigl_ladies.jpg

Ladies si pro 1. kolo play off vybraly Českou Lípu

Florbalový klub z České Lípy bude prvním soupeřem Vinohrad ve vyřazovací části 1. ligy žen. Ladies si pro úvodní kolo play off vybraly soupeře z osmé příčky základní části západní skupiny. Série začíná už tuto sobotu duelem na Vinohradech. V neděli se pak oba soupeři střetnou na půdě Lípy. Hraje se na dvě vítězná utkání.

1616_peta_kytkova_ladies_2019.jpg

Ladies ovládnou základní část 1. ligy! Z jihu Čech přivezly rozhodujících 6 bodů

Ženské áčko zvládlo dvojutkání na jihu Čech a zapsalo do tabulky 1. ligy dalších šest bodů. A jelikož Mladá Boleslav v sobotu zaváhala v Chomutově, znamená to, že o první místo už svěřenkyně kouče Jonáše Sigla přijít nemůžou. Soběslav Ladies porazily vysoko 11:3, následně si v neděli poradily také s Týnem nad Vltavou, který zdolaly 4:2.