Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 381 až 390 z celkem 2413 článků.
2183_Juniori_liberec_purkrabek1.JPG

Trenér juniorů Purkrábek: S nelehkou výzvou jsme se poprali!

V premiérové sezoně v nejvyšší soutěži vinohradským juniorům o kousek utekl postup z kvalifikace do elitní fáze soutěže. Pak ale svěřenci Miroslava Purkrábka a Viléma Svobody splnili dílčí cíl a vybojovali účast v play off, v němž nestačili na Liberec. Cenné zkušenosti, řada vyrovnaných zápasů a individuální posun. To jsou pozitiva, která na uplynulé sezoně našel hlavní kouč Purkrábek.

2182_petr_blazej_kutna_hora.jpg

Shrnutí víkendů: Céčko udělalo krok k zisku 3. příčky v regionální lize

V nadcházejícím článku se ohlednéme za výsledky vinohradských týmů z posledních dvou víkendů. Dorostenci SKV zaznamenali z posledních čtyř zápasů sedm bodů a v jednom ze dvou případů vyzráli na kvalitní rezervu střešovického Tatranu. Jeden triumf zapsaly na posledním turnaji dorostenky. A muži C usilují o zisk bronzové příčky v regionální lize.

2181_ladies_nastup_ilustracni_agnes.jpg

Anežka Dobisíková: I přes konec v osmifinále mám ze sezony poměrně dobrý pocit

Vítězství měly na dosah, nakonec ale Ladies rozhodující utkání osmifinále 1. ligy se Spartou ztratily v nájezdech a se sezonou se loučí. V sérii to bylo jako na houpačce, a tak je co analyzovat. I přes vyřazení ale letošní ročník zanechal několik pozitiv. Jedním z nich je zapojení nových hráček. O tom všem promluvila obránkyně a opora Anežka Dobisíková.

2180_petr_musil_brankar_play_down.jpg

Ukázali jsme, že jsme opravdový tým, řekla brankářská opora Petr Musil

V šestém utkání série 1. kola play down musel čelit nepříjemným pardubickým střelám. Až na dvě pochytal všechno a sokolové se po výhře 6:2 mohli radovat ze záchrany. Petr Musil přišel do SKV v létě 2021 a vyzrál v oporu týmu. V rozhovoru pro klubový web zhodnotil uplynulý ročník, klíčové momenty série s Pardubicemi i své zapojení do mužstva.

2179_Pardubice_play_down_rozhodujici_zapas.JPG

Výhra 6:2 a záchrana! Vinohrady zůstávají superligové!

Byl to pro vinohradské hráče a příznivce skvělý večer v Rieger aréně. Srdnatý a bojovný výkon, obětavost a šikovnost v zakončení. Sokolové porazili v šestém utkání 1. kola play down Pardubice 6:2, využili první mečbol a dokráčeli k vytoužené záchraně. I příští rok se tak bude na Vinohradech hrát Livesport Superliga!

2178_kruberova_ladies_usti.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies srovnaly se Spartou na 1:1, junioři končí

Byly krok od propasti, druhé utkání ale Ladies zvládly na výbornou a srovnaly stav osmifinálové série 1. ligy žen se Spartou na 1:1. Rozhodující třetí utkání se uskuteční ve středu od 20 hodin. Pouť letošní sezonou naopak končí pro juniory. Mladí sokolové ani jednou nestačili na kvalitní Liberec a se sezonou se loučí.

2177_Play_down_Pardubice_5_radost.jpg

Výhra v prodloužení po hattricku Gregora! 6. utkání se uskuteční ve čtvrtek

Jako na houpačce to bylo se sokoly v pátém duelu 1. kola play down na půdě Pardubic. Už v 16. minutě vedli hosté vysoko 5:0 a vychutnávali si úžasný vstup do zápasu. Jenže Pardubičtí zabrali a ve třetí třetině dokonali velkolepý obrat. SKV srovnalo osm minut před koncem a v prodloužení rozhodl Lukáš Gregor, který zkompletoval hattrick. Šestý zápas se uskuteční ve čtvrtek večer v Rieger aréně.

2176_Pardubice_play_down_4_zapas.JPG

Sokolové znovu zavítají do Pardubic, pátý zápas hodně napoví

Páté utkání série 1. kola play down mezi Pardubicemi a Vinohrady znamená hodně. Jeden z týmů se výrazně přiblíží záchraně. I po druhém víkendu je totiž stav mezi oběma Sokoly vyrovnaný. Duel je na programu od 19 hodin, hrát se bude ve Sportovní hale Dašická.

2175_mlzi_sterba_gol.jpg

Mladší žáci ovládli turnaj v Čelákovicích a míří do třetího koše

Uplynulý víkend nabídl kromě záchranářských bojů mužského áčka také další turnaj mladších žáků, kteří se tentokrát vydali za bitvami o postup do Čelákovic. Svěřenci trenérů Olivera Golda a Pepy Němečka zde navázali na skvělé výkony z předchozích zápasů a bez větších problémů si dokráčeli pro vstupenku do třetího koše. A zároveň natáhli sérii výher v řadě na číslo 10.

2174_Play_down_Pardubice_Jezek.JPG

I po druhém víkendu je stav série s Pardubicemi vyrovnaný

Sokolové nedokázali navázat na sobotní triumf 5:4 a ve čtvrtém utkání série 1. kola play down Livesport Superligy s Pardubicemi padli 5:10. To znamená, že i po druhém víkendu je na zápasy srovnáno, tentokrát 2:2. Další utkání je na programu v úterý od 19 hodin na hřišti Východočechů.