Předvánoční superliga v Rieger aréně: SKV se střetne s Bohemkou

18. 12. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Poslední utkání v tomto kalendářním roce sehrají sokolové na domácí půdě. Těsně před Vánocemi se utkají s Bohemians. Duel je na programu v neděli od 17 hodin. Nedělnímu střetnutí bude předcházet páteční zápas na hřišti brněnského Hattricku. Ten začne ve 20 hodin.

Důležitý souboj o body na půdě Hattricku Brno

V rámci 18. kola superligy vycestují sokolové v pátek do Brna. Hattrick se nachází se ziskem 15 bodů na předposlední příčce tabulky. První vzájemné utkání ovládli Vinohradští. Na výhře 7:4 se dvěma trefami a jednou asistencí podílel Lukáš Gregor. Dvě gólové nahrávky přidal Martin Skřivánek.

Hattrick dokázal v posledních čtyřech zápasech vybojovat tři body, když před kamerami České televize zdolal ve 14. kole v souboji nováčků Black Angels 7:4. Tým stojí především na výkonech Luďka Ondráčka, Martina Nagye, Davida Coufala nebo Davida Sládečka. V sezoně už Brňané obrali o body například Bohemku nebo Chodov.

Na poslední adventní neděli do Rieger arény

Dva dny před Štědrým dnem sokolové v pražském derby vyzvou Bohemians. V prvním vzájemném utkání obou soupeřů dostaly Vinohrady lekci a na Děkance prohrály vysoko 3:9. Teď tedy mají zelenobílým co vracet. Těšit může Vinohradské, že doma získali drtivou většinu z dosud nasbíraných superligových bodů.

Skvělou formu si udržuje útočník SKV Lukáš Gregor, který má na svém kontě 26 (22+4) kanadských bodů a patří mezi nejlepších pět kanonýrů superligy. I tentokráte na něj budou trenéři A týmu spoléhat. To Bohemians sázejí hodně na mládí. Daří se Filipu Formanovi a Jakubu Buršíkovi. Stabilní výkony podávají zkušenější Jakub Šárka a Matyáš Krebner.

Vánoční téma najdete také v tištěném bulletinu, který jako vždy dostanete u vstupu. Pěti hráčů SKV jsme se totiž zeptali, jak slaví Vánoce. Nedělní duel odstartuje v 17 hodin. Vstupné bude činit tradičních 50 korun, permanentkáři, členové klubu, lidé nad 65 let, děti do 10 let a dárci krve mají vstup zdarma. Přijďte do Rieger arény nasát předvánoční atmosféru!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.