COVID19: Aktuální opatření klubu

22. 7. 2020

Muži A

2 minuty čtení

Vedení FO SKV vyhlašuje v souvislosti s výskytem onemocnění COVID-19 ve florbalových klubech omezení činnosti některých svých družstev.

Opatření klubu v souvislosti s výskytem onemocnění COVID-19 ve florbalových a fotbalových oddílech (viz https://www.ceskyflorbal.cz/clanek/vyvoj-situace-ohledne-covid-19-ve-florbalovych-klubech).

Dne 15. 7. odehrál mužský A tým SKV přátelské utkání s Karlovými Vary. Včera odpoledne jsme byli soupeřem informováni, že jeden z jejich hráčů byl pozitivně testován na COVID-19 s pravděpodobným časem nákazy před vzájemným utkáním.

Z tohoto důvodu klub v ranních hodinách kontaktoval KHS Praha, která si vyžádala seznam účastníků přátelského utkání. V souvislosti s opatřeními KHS se na tréninkový režim v klubu v tuto chvíli vztahují následující opatření:

  • účastníci utkání jsou v preventivní karanténě
  • tréninková skupina mužského A týmu přechází do režimu domácích tréninků
  • tréninková skupina dorostenců/juniorů přechází do režimu domácích tréninků 

 

V tuto chvíli nemáme ŽÁDNÝ potvrzený případ přímo v našem klubu, jedná se o opatření čistě z důvodu kontaktu s nakaženou osobou ze soupeřova týmu. Režim ostatních družstev tedy zatím necháváme beze změny. V případě pozitivního testu u některého z našich členů však budeme nuceni přistoupit k dalším krokům. V takovém případě budeme jakákoliv opatření komunikovat co nejrychleji dále. Klub zůstává i nadále v těsné komunikaci všech opatření s KHS Praha.

Děkujeme za pochopení a přejeme hlavně zdraví!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.