Změny v kádru: Weissgärber na Kladno, přicházejí mladíci ze Startu

16. 2. 2021

Muži A

2 minuty čtení

Včerejším dnem skončilo přestupní období pro tuto sezonu a v SKV se ještě událo několik změn. Ke kladenským Kanonýrům odchází na hostování dlouholetá brankářská opora Petr Weissgärber. Z 1. ligy naopak na Vinohrady zamíří duo mladíků Jiří Lebeda a Patrik Chládek.

Nepřehlédnutelná postava vinohradského brankoviště Petr Weissgärber po letech spojí síly s bývalým trenérem SKV Janem Pazderou a bude působit v prvoligovém Kladnu. Weissgärber zažil na Vinohradech postup do nejvyšší soutěže a žlutočerné barvy hájil bezmála devět let. Pouze v sezoně 2017/2018 si odskočil na hostování do Ústí. Weissovi přejeme, ať se mu na Kladně daří! 

Vinohrady zároveň hlásí dva příchody. Z líhně Chodova, potažmo kunratického Startu98, do SKV míří Jiří Lebeda a Patrik Chládek. Hráči ročníku 2000 vlétli do dospělého florbalu v loňské sezoně, Chládek v minulém ročníku nasbíral za Start v základní části druhé nejvyšší soutěže úctyhodných 31 bodů. Další čtyři pak přidal v play off. 

Jiří Lebeda pobral v uplynulé sezoně 25 bodů a ve vyřazovací části přidal osm dalších. Oba dva talentovaní florbalisté by měli vyztužit ofenzivu vinohradského kádru. Do jejich angažmá v Rieger aréně jim přejeme mnoho štěstí! 

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.