Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 191 až 200 z celkem 929 článků.
2167_Play_down1_Pardubice_SKV_Maca.jpg

Z Pardubic s jednou výhrou

Po úvodním víkendu stav vyrovnaný. Sokolové v sobotu dokázali na hřišti Pardubic ukořistit výhru, když vyrovnaný duel v prodloužení rozhodl Jan Procházka. V neděli už ale svěřenci koučů Kotlase a Bouši na svého soka nestačili a prohráli 4:6. Série 1. kola play down Livesport Superligy se tedy do Rieger arény přestěhuje za stavu 1:1.

2164_pardubice_skv_preview.jpg

Boj o záchranu s Pardubicemi po šesti letech

Po šesti letech se v 1. kole play down uskuteční sokolské derby mezi Vinohrady a Pardubicemi. Tehdy byli úspěšnější Východočeši. Nyní celý tým SKV směřoval poslední týdny tréninku právě ke klíčové pasáži ročníku a hráči jsou připraveni porvat se o záchranu v Livesport Superlize. První dvě utkání se odehrají v sobotu 26. a 27. února na půdě soupeře.

2163_kotlas_bousa_pred_playdown.jpg

Trenéři Bouša a Kotlas před play down: Přípravu jsme pojali zodpovědně

Poslední tréninky a o víkendu už to vypukne! Florbalová bitva v rámci 1. kola play down mezi Vinohrady a Pardubicemi. Sokolské derby o to, kdo se zachrání v nejvyšší soutěži a kdo ještě bude muset do 2. kola. Klíčovou pasáž sezony už netrpělivě vyhlížejí také trenéři SKV David Bouša a Michal Kotlas. V rozhovoru pro klubový web zhodnotili přípravu na stěžejní část ročníku a popsali, co bude v sérii důležité.

2162_pardubice_skv_buly.jpg

V play down proti Pardubicím

Vinohradští se v 1. kole play down utkají s pardubickými Sokoli. Východočeši obsadili po základní části 12. příčku. Obě vzájemná utkání v sezoně pokaždé ovládly domácí celky. Série hraná na čtyři vítězná utkání odstartuje o víkendu 26. a 27. února na půdě soupeři. O týden později se přesune na Vinohrady.

2158_Klapa_Kellenberger_SKV_Lipa.jpg

Velký obrat na hřišti České Lípy, sokolové uzavřeli základní část vítězně!

V závěrečném kole základní části Livesport Superligy Vinohradští zamířili do České Lípy. Domácím šlo o hodně, v případě výhry a současně zaváhání Otrokovic by se Slaný a spol. ještě mohli dostat do play off. Jenže tento plán jim překazili sami sokolové, kteří po velkolepém obratu ve třetí třetině slaví pátou výhru v sezoně.

2151_Pinkas_SKV_Sparta.JPG

V play down půjde o to, jak se kdo připraví, myslí si univerzál Pinkas

Sokolové za sebou mají dvě náročná utkání. Nejprve se jim nepodařila konfrontace s mistrovskou Mladou Boleslaví a v pondělí se na domácí půdě neúspěšně pokoušeli zaskočit favorizovanou Spartu. Teď už Vinohradští mohou vyhlížet úplný závěr základní části a vstup do play down. Klíčová pasáž sezony o bytí a nebytí v Livesport Superlize se blíží. Pro klubový web se o rozpoložení týmu rozpovídal odchovanec Jan Pinkas.

2149_Jezek_SKV_Sparta.JPG

Televizní derby se Spartou skončilo porážkou

Sokolům se nevydařilo domácí televizní utkání se Spartou. Hosté si ze solidně zaplněné Rieger arény odvezli výhru 11:1. Základní část uzavřou Vinohradští v neděli 13. února na půdě České Lípy. Za dnešní návštěvu děkujeme všem věrným fandům, kteří nás po celé utkání povzbuzovali!

2146_filip_pise_boleslav_skv.jpg

V oslabené sestavě neúspěch na hřišti Mladé Boleslavi

Sokolové museli skousnout v televizní dohrávce 24. kola Livesport Superligy těžkou porážku. Od mistrovské Mladé Boleslavi inkasovali v nepovedeném utkání 21 gólů. Trenéři Kotlas a Bouša se museli obejít bez osmi hráčů z obvyklé soupisky a na výsledku i předvedené hře se to projevilo. Vinohradští musejí napnout síly a soustředit se na pondělní derby se Spartou.