Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 201 až 210 z celkem 929 článků.
2144_Lukas_Gregor_SKV_Boleslav.JPG

Odložené utkání s Mladou Boleslaví se uskuteční ve čtvrtek! Odvysílá ho ČT sport

AKTUALIZOVÁNO | Sokolové už znají termín odloženého utkání 24. kola Livesport Superligy. Na hřišti Mladé Boleslavi se představí nakonec ve čtvrtek od 18:00. Proti úřadujícímu šampionovi to nebude nic jednoduchého, pro Vinohradské je to ale příležitost poměřit se s kvalitním celkem a připravit se na blížící se play down. Duel přímým přenosem odvysílá program ČT sport.

2145_mladsi_zaci_turnaj_leden_tymovka.jpg

Shrnutí víkendu: Mlži jenom vítězili, Benfika dala 18 gólů!

Vydařený víkend za sebou mají vinohradské celky. Oba dva týmy mladších žáků si počínali suverénně a počítaly samá vítězství! A dominanci prokázala také Benfika. Kluci z mužského béčka si proti Jablonci zastříleli a do sítě soupeře nakonec nasázeli úctyhodných 18 branek. Deset z nich přidali ve třetí třetině. Důležitou výhru v Plzni vybojovali junioři.

2141_SKV_Mlada_Boleslav_Pastika_Musil.JPG

Sobotní zápas v Mladé Boleslavi je odložen!

Po vzájemné dohodě obou dvou klubů došlo k odložení duelu 24. kola Livesport Superligy, ve kterém měli sokolové nastoupit na hřišti Mladé Boleslavi. V kádru Vinohrad bylo hned několik hráčů pozitivně testováno na koronavirus.

2138_Otrokovice_SKV_Ivan_pergler.JPG

Třetí třetina rozhodla. Otrokovice si z Vinohrad odvezly všechny body

Dvě třetiny se hrál na Vinohradech vyrovnaný zápas, pak ale Otrokovičtí rozhodli o svém vítězství a po výsledku 7:3 nasměrovali SKV s definitivní platností do play down. Vinohradští ještě budou muset o místenku mezi tuzemskou elitou zabojovat. Do kocne základní části zbývají ještě tři kola.

2137_ondra_stuchlik_skv_chodov.jpg

V neděli večer důležitý domácí duel s Otrokovicemi!

Mužský A tým vyhlíží další důležitý souboj v rámci základní části Livesport Superligy. V neděli od pěti hodin se svěřenci koučů Kotlase a Bouši postaví na hřiště proti Otrokovicím. Panteři jsou přitom v tabulce o šest bodů nad SKV, vzájemný zápas tak může být z pohledu dalšího vývoje v dolních patrech elitní soutěže klíčový. Všichni florbaloví příznivci jsou do ochozů Rieger arény srdečně zváni!

2135_viktor_kopecky_vitkovice_skv.jpg

Kopecký překonal Bínův rekord. Vážím si toho, přiznal ofenzivní lídr SKV

Body přidává jako na běžícím páse. I když se týmu výsledkově nedařilo, na něj byl spoleh. Viktor Kopecký zapsal v posledních pěti zápasech těžko uvěřitelných 17 bodů a už teď překonal rekord Milana Bíny v počtu nasbíraných gólů a asistencí v základní části. A co je na tom všem nejdůležitější, že jeho nedělní příspěvek pomohl sokolům zlomit černou sérii porážek.

2134_pergler_klapa_hattrick_skv.jpg

Neúspěšná série u konce! Sokolové vyhráli v Brně 5:3!

Na tenhle moment čekali sokolové od konce října! Na hřišti brněnského Hattricku si florbalisté Vinohrad konečně mohli opět vychutnat radost z vítězství. Díky skvělé druhé třetině a také díky dvěma brankám Vojtěch Mácy zvítězili v Maloměřicích 5:3 a v tabulce snížili ztrátu na své soupeře.

2132_skv_vitkovice_direkt.jpg

S Vítkovicemi vysoká prohra

Páteční duel 21. kola Livesport Superligy sokolům hrubě nevyšel a od Vítkovic schytali 18 branek. Už v neděli budou mít Vinohradští šanci na nápravu. V Brně se totiž utkají s Hattrickem.

2133_radovan_vnuk_ilustracni.jpg

Víkendové menu: Důležitá střetnutí pro Benfiku!

Mužské béčko se pokusí stáhnout manko na oba dva vedoucí týmy divize B. V sobotu svěřenci kouč Vondry vycestují do Liberce, kde se utkají s místní rezervou. Liberec B se nachází na druhé příčce tabulky. Nedělní soupeř Benfiky je ještě o příčku výš. Ambiciózní Prague Tigers zatím proplouvají základní částí divize bez porážky. Důležité souboje vyhlížejí také Ladies, junioři, dorostenci či juniorky.

2131_petr_hartman_chodov_prehled.jpg

V pátek souboj se sedminásobným mistrem, pak duel v Brně

Superligový program je neúprosný a sokoly nečeká v nadcházejících dnech nic jednoduchého. Už v pátek se postaví na hřiště proti sedminásobnému mistrovi České republiky. Do Rieger arény totiž přijedou Vítkovice. V neděli pak na tento duel navážou svěřenci koučů Kotlase a Bouši utkáním na půdě brněnského Hattricku. V tomto případě půjde o velice důležitý střet.