Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 211 až 220 z celkem 929 článků.
2129_bohemians_skv_20_kolo.jpg

Gólové hody s Bohemkou nakonec výhru nepřinesly

Střety Bohemky s SKV často přinášejí hromady gólů. To se potvrdilo i v duelu 20. kola Livesport Superligy. Sokolové neměli zápas na Podvinném mlýně špatně rozehraný, nakonec jim ale body proklouzly mezi prsty. Domácí v 57. minutě otočili skóre ve svůj prospěch a zvítězili 12:11. Vinohradským k lepšímu výsledku nepomohly ani skvělé výkony Zbyňka Stuchlíka (0+5) a Viktora Kopeckého (2+3).

2124_Sokoli_Pardubice_Kellneberger.jpg

Na závěr kalendářního roku dvě porážky

Sokolové nezakončili kalendářní rok 2021 úspěšně. Nejprve v pátečním 18. kole podlehli Black Angels vysoko 6:13 a následně nedokázali bodovat ani v nedělním duelu 19. kola na hřišti Pardubic. Východočeši skvěle zvládli první dvě třetiny utkání a nakonec dokráčeli k výhře 9:4. Pro SKV to znamená jediné - Vinohradští půjdou do nového roku z poslední příčky Livesport Superligy a budou se v lednu snažit dosavadní výsledky vylepšit.

2122_petr_musil_stepan_cuda_chodov.jpg

Zpátky do superligového kolotoče! V pátek s Black Angels v Rieger aréně

Ačkoliv budou sokolové v pátek v duelu s Black Angels vedeni jako hosté, představí se na tradiční domácí půdě. Pro utkání 18. kola Livesport Superligy si totiž andělé vypůjčí vinohradskou Rieger arénu. Pro hráče SKV půjde o velmi důležité střetnutí. A další bude následovat hned v neděli, kdy se svěřenci koučů Kotlase a Bouši vydají na hřiště Pardubic.

2120_zapas_michal_kotlas_david_bousa_2021.jpg

Koučové Kotlas a Bouša: Tým si sedl v kabině, to je potřeba přetavit na hřiště!

Třítýdenní přestávku využili trenéři SKV k ladění jednotlivých herních situací a do svých svěřenců se snažili napumpovat také kondici. Michal Kotlas a David Bouša už vyhlížejí zbytek základní části, ve kterém se sokolové budou snažit ukořistit 10. příčku. Ta by znamenala postup do play off. Oba koučové Vinohrad věří, že tým na to má.

2119_martin_solaja_junior_acko.jpg

Kapitán juniorů Martin Šolaja: Naše výkony jsou kolísavé

Čtyři výhry a sedm porážek. Taková je dosavadní bilance juniorů v základní části 1. ligy juniorů. Naposledy se sokolům nepodařilo přivézt body z Ústí nad Labem a z České Lípy. Kalendářní rok 2021 zakončí Vinohradští předvánočními duely s Karlovými Vary a Chomutovem.

2113_stepan_cuda_daniel_maxa_skv_chodov.jpg

Špatná koncovka a výpadek ve druhé třetině. Sokolové prohráli s Chodovem

Na tenhle zápas nebudou ofenzivní hráči Vinohrad vzpomínat v dobrém. Všichni střelci si totiž vylámali zuby na skvěle chytajícím Karlu Hodíkovi. A právě chodovský gólman má velkou zásluhu na tom, že Vinohradští v 17. kole Livesport Superligy doma prohráli s Chodovem 0:7. Hosté odskočili zejména ve druhé části, kdy proměnili přesilovku a vsítili celkem pět gólů.

2111_skv_boleslav_fiala_cuda_stuchlik.jpg

Poslední zápas před repre pauzou v pátek večer proti Chodovu

Na tři týdny dojde k přerušení nejvyšší florbalové soutěže z důvodu konání mistrovství světa. Poslední duel před reprezentační přestávkou sehrají sokolové v pátek večer, kdy se v domácím prostředí představí od 20 hodin proti Chodovu. V prvním vzájemném střetnutí SKV podlehlo celku z Jižního Města 7:13.

2110_jan_prochazka_skv_ostrava_gol.jpg

Vysoký počet střel, málo gólů. Zlobí nás produktivita, ví Procházka

36 střeleckých pokusů vyslali sokolové na libereckého brankáře Daniela Mücka. Pouze dvě ale skončily v síti. Jednu z nich obstaral rychlý útočník Jan Procházka, který v posledních zápasech nastupuje ve třetím útoku. Jak se třetí formace sehrává a co bude třeba předvést v pátečním střetnutí s Chodovem?