Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 261 až 270 z celkem 929 článků.
2044_pohar_sparta_skv.jpg

Poslední zápas v poháru doma s Ústím

Mužský A tým se dnes rozloučí s letošním ročníkem Poháru Českého florbalu. Svěřenci koučů Kotlase a Bouši uzavřou skupinu vrcholové části domácím duelem s Ústím nad Labem. Zápas je na programu od 19 hodin ve vinohradské sokolovně.

2042_jan_pinkas_skv_20_21.jpg

V sezoně se to už nesmí stávat, řekl o špatném startu proti Spartě Jan Pinkas

Po úvodních 11 minutách vedla Sparta na Vinohradech 5:0 a pro domácí už bylo těžké s výsledkem něco udělat. Sparťané si v zápase vrcholové části Poháru Českého florbalu došli pro vítězství 8:2 a Vinohradští tak zůstávají po dvou zápasech bez bodu. Pozitiv nelze na utkání najít moc, jedním z nich přesto je premiérový gól mladého odchovance SKV Jana Pinkase.

2040_skv_sparta_2020_2021.jpg

Zlepšit produktivitu i souhru, zní z kabiny. SKV čeká druhé vystoupení v poháru

První duel vrcholové části Poháru Českého florbalu hrubě ovlivnil výpadek Vinohradských v prostředním dějství. Sokolové inkasovali od Chodova během čtyř minut šest branek a domácí si nakonec dokráčeli pro jasnou výhru 9:3. Dnes se SKV utká ve druhém zápase skupiny s pražskou Spartou, utkání je na programu v Rieger aréně od 19 hodin!

2039_chodov_skv_archiv.jpg

Na úvod v poháru porážka od Chodova

Vinohrady vstoupily do vrcholové části Poháru Českého florbalu. Na Jižním Městě vyzvaly domácí Chodov. Soupeř o svém vítězství rozhodl ve druhé třetině, kdy navýšil náskok o pět branek, a SKV tak nakonec prohrálo 3:9. Dvě branky vsítil Štěpán Švejda, na obě trefy mu nahrál spoluhráč Ivan Pergler. Další zápas sehrají sokolové v úterý doma se Spartou.

2033_jan_fiala_prestup_2021.jpg

Jan Fiala se stal definitivně sokolem

Univerzál Jan Fiala je definitivně hráčem SKV. V uplynulém ročníku na Vinohradech hostoval z Traverzy Mukařov. V aktuálním přestupovém období se Sokolu podařilo dotáhnout Fialův transfer, a tak bude 26letý florbalista pokračovat ve svém angažmá v Rieger aréně.

2030_ivan_pergler_posila.jpg

Mladý univerzál v SKV! Z Chodova přichází Ivan Pergler

Kádr mužského A týmu posílí Ivan Pergler, který na Vinohrady míří z Jižního Města. V uplynulých dvou sezonách působil v kunratickém Startu až do doby, než došlo k přerušení 1. ligy. Pak sbíral superligové starty na Chodově. Nastoupit může kdekoliv v útoku.

2026_Petr_Musil_posila.jpg

Na Vinohradech bude z Mladé Boleslavi hostovat brankář Petr Musil

SKV hlásí posilu do brankoviště! Společně s Karlem Šantorou by měl brankářskou dvojici utvořit 22letý Petr Musil. Mladý gólman působil poslední tři sezony v Mladé Boleslavi, kam v roce 2018 přestoupil z Pardubic. Nadcházející ročník stráví v našem klubu na hostování.